menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.126 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

The Catch: Carp & Coarse - Collector's Edition - PS4

Se alt i Lystfiskeri

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om The Catch: Carp & Coarse - Collector's Edition

SerieLystfiskeri
PlatformPS4
GenreSimulationSport
TagsThe Catch: Carp & Coarse, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om The Catch: Carp & Coarse - Collector's Edition

SerieLystfiskeri
PlatformPS4
GenreSimulationSport
TagsThe Catch: Carp & Coarse, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker spil.

Passionen for spil er stor hos os. En passion som vi er overordentligt begejstrede for at kunne videregive til kunderne via vores brede udvalg indenfor spillekategorien. Takket være adskillige genrer indenfor spil og det kæmpe store udvalg, er det vores klare overbevisning, at du finder nøjagtig det spil, du lige står og mangler.

Udvalget vi kan tilbyde, er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Assasins Creed, Fifa og Skylanders til ældre klassikere som Civilization, Donkey Kong og Counter Strike 1.6. Din spillekonsols alder er ikke nødvendigvis en stopklods, da vi har spillene til næsten alle former for spilkonsoller.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du søger, men i stedet til din dreng eller pige, så kan du finde spil på dvdoo, som kræver at børnene tænker sig om. Lige fra Smølferne og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de lidt større børn.

Vi håber, at vores egen lidenskab for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at du får mest muligt ud af The Catch: Carp & Coarse - Collector's Edition, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

En hel verden fyldt med musik, spil og film siden 1999.

Dvdoo.dk blev startet i 1999, og er blandt landets ældste filmbutikker online. På tværs af de øvrige markeder er vi derudover blandt landets ældste webshops. Det var som DVD internetbutik, vi startede op. Og som tiden gik, mens vores lidenskab for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom frem, startede interessen for spiluniverset og musikken. Så det var for os en selvfølge, at vores kunder også skulle have muligheden for at anskaffe sig spil og CD'er hos dvdoo.dk.

Vi har altid haft fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Det kendskab til branchen som vi har oparbejdet efter mere end 10 år giver os detaljeret og omfattende viden om, hvilke ønsker kunderne har, når de handler film, spil eller musik hos os. Vi ønsker bl.a., at vores dybe passion for musik-, film- og spiluniverset skinner klart igennem, og smitter positivt af på enhver, der besøger vores verden af underholdning.

Ligger du inde med et eller flere spørgsmål så har vi en FAQ sektion, hvor du som regel kan finde svar. Ellers er du selvfølgelig også til enhver tid velkommen til at kontakte kundeservice via e-mail eller per telefon, der altid hjælper dig med et smil på læben. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners