menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

That's You! - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om That's You!

PlatformPs4
GenreParty
Producent- Unknown -
TagsThat's You!, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4

Fakta om That's You!

PlatformPs4
GenreParty
Producent- Unknown -
TagsThat's You!, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Passionen for spil er stor hos os. Vi er rigtig glade, når vi kan videreformidle interessen for spil til hver enkelt kunde via det brede spiludvalg. Spilverdenen rummer mange forskellige genrer og kombineret med vores enorme udvalg, så er vi helt sikre på, at du hos dvdoo.dk vil kunne finde netop det spil, du søger.

Sortimentet vi kan fremvise, er meget bredt fra de seneste udgaver af Assasins Creed, Skylanders og Fifa til klassiske spil som Donkey Kong, Civilization og Mario Kart. Det er ikke en hindring om du har en gammel spillekonsol, da vi kan skaffe spil til næsten alle.

Leder du ikke efter et spil til dig selv, men derimod til din dreng eller pige, så findes der et utal af udfordringer med læring til de mindste. Lige fra Smølferne og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Pokemon og Disney Infinity til de lidt ældre børn.

Vi håber vores passion for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du ofte vil spille That's You!, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Siden 1999 har vi været leverandør af musik, spil og film fra hele verden.

Vi er landets ældste forhandler af film på nettet, da vi har eksisteret siden 1999. Vi er faktisk også en af landets ældste webbutikker på tværs af alle markeder. Da dvdoo.dk blev lanceret var det som en DVD webbutik. Og som årene gik, mens flere filmformater kom frem og vores passion for film bare blev ved at vokse, begyndte tilsvarende interesse for spiluniverset og musikken at spire. Så der gik ikke lang tid før vi også havde musik CD'er og spil i sortimentet.

Det er vigtigt for os, at vi altid bestræber os på, og får frembragt, den gode kundeoplevelse. Og de mange års kendskab til salg af spil, film og musik på nettet har givet os stor indblik i, hvilke ønsker vores kunder har, når de søger efter spil, film eller musik hos os. Det skal tydeligt skinne igennem, at vi har en dyb passion for film, musik og spil og vi ønsker at denne digitale kærlighed brænder helt igennem, og smitter positivt af på samtlige, der besøger vores verden af topunderholdning.

Du finder tit svar i vores FAQ, såfremt du måtte ligge inde med spørgsmål. Alternativt kan du også ringe eller skrive en e-mail til vores kundeservice såfremt du fortsat måtte have brug for hjælp. Rigtig god fornøjelse med besøget på dvdoo.dk.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.476 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners