menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.844 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Stubbs The Zombie Rebel Without A Pulse - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Stubbs The Zombie Rebel Without A Pulse

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsStubbs The Zombie Rebel Without A Pulse, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Stubbs The Zombie Rebel Without A Pulse

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsStubbs The Zombie Rebel Without A Pulse, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil er højt værdsat hos os.

Hos dvdoo.dk er passionen for spil meget høj. Denne enorme lidenskab giver vi gerne videre til kunderne på grund af det kæmpe udvalg af spil. Vi har forskellige genrer og kombineret med det store udvalg af spil, så er det tæt på, at vi kan garantere, at du hos dvdoo hver gang kan finde netop det spil, du søger.

Udvalget vi tilbyder, er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Sims, Skylanders og Battlefield til klassiske spil som Tekken, Age Of Empires og Red Alert. Har din spillekonsol et par år på bagen, så behøver du ikke nødvendigvis fortvivle, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Er du på gavejagt, frem for at udvide din egen spilsamling, men snarere noget til dine børn, så tilbyder vi også en hel masse udfordrende og lærerige spil til de mindste. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan til de allermindste og Pokemon og Teenage Mutant Ninja Turtles til de lidt ældre børn.

Det vil glæde os meget hvis vores passion for spil smitter af på dig, og at du får stor glæde af Stubbs The Zombie Rebel Without A Pulse, når du sætter det på PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Siden slutningen af 1990'erne har vi forhandlet film, musik og spil fra hele verden.

Dvdoo.dk blev etableret i 1999, og er blandt landets ældste filmbutikker online. Sammenligner man dvdoo med de øvrige markeder, er vi faktisk også blandt landets ældste netbutikker. Som navnet dvdoo.dk antyder, var det primært DVD produkter vi havde på hylderne, da vi startede vores netshop. Og som tiden er gået, mens interessen for nye film blot er steget og steget, begyndte en interesse for spil og musik at spire. Så at både CD'er og spil blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os en selvfølge.

At have fuld fokus på gode kundeoplevelser har altid været helt essentielt for dvdoo.dk. Det kendskab til branchen som vi har samlet efter mere end 10 år giver os detaljeret og omfattende viden om, hvad kunderne ønsker, når de benytter dvdoo.dk. Der må slet ikke være nogen tvivl om vores store passion for og interesse i film, musik og spil og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og smitter positivt af på alle, der besøger vores verden af topunderholdning.

Spørgsmål til film, spil eller musik kan du tit finde gode svar på i vores omfattende FAQ. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, der altid hjælper med et smil. Vi ønsker dig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners