menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.211 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Stray - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Stray

PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventure
TagsStray, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Stray

PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventure
TagsStray, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil er højt værdsat hos dvdoo.dk.

Hos dvdoo har vi en kæmpe passion for spil. Den enorme interesse for spil er noget vi gerne videregiver til hver enkelt kunde på grund af det kæmpe udvalg af spil. Spiluniverset byder på mange forskellige genrer og kombineret med vores brede udvalg, så er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du har i kikkerten.

Vores sortiment spænder bredt fra de seneste udgaver af Simulatorspil, Skylanders og Fifa til spil som Tekken, Mario Kart og Civilization. Om du har en gammel eller en ny spillekonsol er ikke nogen hindring, da vores sortiment dækker snart sagt alle konsoller.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du leder efter, men derimod til dit barn, så tilbyder vi også en hel masse lærerige og udfordrende spil til de små. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Pokemon og Super Mario til de store.

Det vil glæde os hvis vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du tit vil spille Stray, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Siden slutningen af 1990'erne har vi forhandlet musik, film og spil fra hele verden.

Vi er Danmarks ældste filmbutik online, da vi blev etableret helt tilbage i 1999. Faktisk er vi også en af landets ældste online butikker på tværs af alle markeder. Da dvdoo.dk blev etableret var det som en DVD internetbutik. Og som tiden gik, mens der kom nye filmformater på markedet og vores lidenskab for film blot blev ved med at vokse, startede kærligheden for spiluniverset og musikken. Så for os var det en selvfølge, at kunderne også skulle have muligheden for at købe deres CD'er og spil hos dvdoo.dk.

Vi har konstant fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Det kendskab til branchen som vi har samlet efter mere end 10 år giver os detaljeret og omfattende viden om, hvad du som kunde forventer, når du besøger vores webbutik. Vi ønsker bl.a., at vores store kærlighed for musik, spil og film er helt tydelig, og at det smitter af på dig, når du besøger vores verden af underholdning.

Spørgsmål til film, musik eller spil kan du som regel finde svar på i vores store FAQ. Tag fat i vores kundeservice hvis du fortsat har andre spørgsmål - vi er klar til at svare på dine spørgsmål via e-mail eller per telefon. Vi håber dit besøg hos dvdoo.dk bliver en behagelig fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners