menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.278 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Sid Meier's Civilization Vi - PS4

Se alt i Civilization

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Sid Meier's Civilization Vi

SerieCivilization
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategi
TagsSid Meier's Civilization Vi, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Sid Meier's Civilization Vi

SerieCivilization
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategi
TagsSid Meier's Civilization Vi, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af alle slags spil.

Hos dvdoo er vi opslugt af spil. Vi er begejstrede over at kunne bringe denne passion videre til hver enkelt kunde via det store udvalg vi har i kategorien spil. Vi har forskellige genrer og kombineret med det brede udvalg af spil, så er det vores klare overbevisning, at du vil finde det spil, du leder efter.

Det sortiment du finder hos os, favner vidt fra de nyeste udgaver af Assasins Creed, GTA og Skylanders til klassiske spil som Counter Strike 1.6, Donkey Kong og Civilization. Om du har en ny eller gammel konsol til spil er heller ikke en hindring, for vi har spillene til stort set enhver.

Søger du ikke efter et spil til dig selv, men snarere noget til den yngre årgang, så kan du uden problemer finde spil, som udfordrer dine børn og som giver dem læring. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Disney Infinity til de store.

Vi bliver glade hvis vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du bliver godt tilfreds med Sid Meier's Civilization Vi, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Film, spil og musik fra hele verden siden 1999.

Vi har været forhandler af musik, spil og film siden vi startede i 1999, og derfor er vi i dag den ældste forhandler indenfor vores branche i Danmark. Sammenligner man os med de øvrige markeder, er vi faktisk også blandt Danmarks ældste internetbutikker. I starten havde vi udelukkende DVD film på hylderne i vores webbutik. Og som tiden er gået, mens vores passion for nye film og nye tekniske formater bare voksede sig større og større, blev en tilsvarende interesse for musikken og spiluniverset grundlagt. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os helt naturligt.

Vi har hele tiden fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Og med nu mere end 10 års indsigt i branchen har vi fået skabt et grundigt kendskab til, hvad du som kunde har af forventninger, når du kommer forbi vores netshop. Vi ønsker bl.a., at vores dybe interesse i spil-, musik- og filmuniverset skinner klart igennem, og påvirker dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Vi har en stor FAQ hvor du som oftest kan finde svar på dine spørgsmål til musik, film eller spil. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, der altid hjælper dig med et smil. Vi håber dit besøg i vores webshop bliver en behagelig fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners