menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.339 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Resident Evil 3 - PS4

Se alt i Resident Evil

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Resident Evil 3

SerieResident Evil
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreHorrorSurvival
TagsResident Evil 3, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Resident Evil 3

SerieResident Evil
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreHorrorSurvival
TagsResident Evil 3, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af alle former for spil.

Hos dvdoo.dk er lidenskaben for spil meget høj. Den enorme spilinteresse er noget vi gerne viderebringer til hver enkelt kunde via det store spiludvalg. På baggrund af de mange genrer og det kæmpe udvalg indenfor spiluniverset, er vi næsten sikre på, at vi har lige nøjagtig det spil, du søger.

Udvalget vi kan fremvise, er meget bredt fra de nyeste udgaver af Battlefield, Assasins Creed og Fifa til sikre klassikere som Tekken, Age Of Empires og Mario Kart. Er din konsol af ældre dato, behøver du ikke fortvivle, da vi kan tilbyde spil til næsten alle.

Er det en god gave, du er på udkig efter, frem for noget til dig selv, men mere til den yngre årgang, så tilbyder vi også masser af lærerige og udfordrende spil til de små. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Dora Udforskeren til de mindre og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de større børn.

Det er vores håb, at vores interesse for spil sætter sig på dig, og at Resident Evil 3 vil betyde masser af gode spilletimer, når du vælger at sætte det i PS4. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Et univers af musik, film og spil siden slutningen af 1990'erne.

Vi blev etableret i 1999, og er derfor i dag landets ældste filmbutik på internettet. Faktisk er vi også en af landets ældste netshops på tværs af alle markeder. Da dvdoo.dk blev startet var det som en DVD webshop. Og i årenes løb, mens vores lidenskab for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom til, begyndte en kærlighed for musik og spil at gro. Så det var klart for os, at både spil og CD'er blev en del af dvdoo.dk's udvalg.

Vi har altid haft fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Og mange års indsigt har med tiden givet os et farverigt og nuanceret billede af, hvad du som kunde har af forventninger, når du kommer forbi vores webbutik. Vi ønsker bl.a., at vores store lidenskab for film, musik og spil er helt tydelig, og præger dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål, så finder du ofte svaret i vores FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til rådighed for dig til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan kontakte os enten via e-mail eller per telefon. God fornøjelse med besøget i vores onlinebutik.

Information
 • Webshoppen lukker
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners