menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.068 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Resident Evil 2 - PS4

Se alt i Resident Evil

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Resident Evil 2

SerieResident Evil
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreHorrorSurvival
TagsResident Evil 2, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Resident Evil 2

SerieResident Evil
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreHorrorSurvival
TagsResident Evil 2, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker spil.

Hos dvdoo er vi meget interesserede i spil. En passion vi er mere end glade for at kunne give videre til kunderne via vores store udvalg indenfor spillekategorien. Grundet vores store udvalg og de mange forskellige genrer indenfor spilverdenen, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du er på jagt efter.

Vi spænder bredt, når det kommer til sortimentet fra spritnye udgivelser af Assasins Creed, Sims og Battlefield til spil som Civilization, Red Alert og Donkey Kong. Om du har en gammel eller en ny spillekonsol er ikke en hindring, da vi har spil til så godt som alle former for konsoller.

Er det en god gave, du leder efter, frem for noget til dig selv, men i stedet til dine børn, så finder du spil på dvdoo.dk, som udfordrer børnene til at tænke sig om. Lige fra Smølferne og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Teenage Mutant Ninja Turtles til de lidt større børn.

Vi bliver glade hvis vores store spilinteresse har en indvirkning på dig, og at Resident Evil 2 vil give dig masser af gode spilletimer, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Siden 1999 har vi været leverandør af spil, film og musik fra hele verden.

Vi har været forhandler af spil, musik og film siden vi blev etableret i 1999, og derfor er vi i dag den ældste forhandler indenfor vores branche i Danmark. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste onlineshops i landet på tværs af alle de øvrige markeder. Som vores navn antyder, var det primært DVD film vi havde på hylderne, da vi startede vores onlinebutik. Og som tiden er gået, mens passionen for film blev ved med at vokse og nye filmformater kom på markedet, blev vores store kærlighed for både musik og spil vakt til live. Så det var klart for os, at både CD'er og spil blev en del af dvdoo.dk's udvalg.

At vi altid frembringer en rigtig god oplevelse for kunden, er helt essentielt for os. Og de mange års kendskab til salg af musik, film og spil på nettet har givet os stor viden om, hvilke ønsker kunderne har, når de kommer forbi vores netbutik. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store kærlighed for universet af film, musik og spil klart skinner igennem, og smitter af, ikke kun på dig, men også på alle andre, der besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Skulle du have et eller flere spørgsmål så har vi en omfattende FAQ sektion, hvor du som regel kan finde svar. Vores kundeservice står endvidere altid til din rådighed til at svare på dine spørgsmål, og du kan få fat i os enten per telefon eller via e-mail. Rigtig god fornøjelse med besøget i vores onlineshop.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners