menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Ratchet & Clank - PS4

Se alt i Ratchet And Clank

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Ratchet & Clank

SerieRatchet And Clank
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventurePlatform
ProducentSony
TagsRatchet & Clank, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Ratchet & Clank

SerieRatchet And Clank
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventurePlatform
ProducentSony
TagsRatchet & Clank, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker spil.

Interessen for spil er stor hos os. Vi er rigtig glade, når vi kan viderebringe interessen for spil til kunderne via vores store udvalg i kategorien spil. Takket være adskillige spilgenrer og det enorme udvalg, er det lige før vi kan garantere, at vi har nøjagtig det spil på hylderne, som du lige står og mangler.

Vores sortiment spænder bredt fra de seneste varianter af Fifa, Sims og GTA til klassiske spil som Mario Kart, Civilization og Age Of Empires. Har din spillekonsol et par år på bagen, så behøver du ikke nødvendigvis fortvivle, da vi kan tilbyde spil til næsten alle.

Hvis spillet som du søger ikke er til dig, men derimod til din dreng eller pige, så finder du også masser af lærerige og gode spil til de små på hylderne. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de store.

Vi håber vores passion for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Ratchet & Clank vil skabe glæde hver eneste gang, du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi ønsker dig god fornøjelse.

Siden slutningen af 1990'erne har vi leveret musik, spil og film fra hele verden.

Som forhandler af spil, film og musik online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som landets ældste filmbutik på nettet. Hvis man sammenligner vores internetbutik med de øvrige markeder, har vi faktisk en af landets ældste webbutikker. Vi blev etbaleret som en onlineshop udelukkende med salg af DVD film. Og som årene gik, mens der kom nye filmformater på markedet og vores begejstring for film blot blev ved med at vokse, startede vores interesse for musikken og spiluniverset. Derfor var det en selvfølge, at CD'er og spil blev en naturlig del af vores udvalg.

Vi har hele tiden fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og branchekendskabet, som vi over tid har opbygget, har givet os et komplet billede af, hvad man som kunde har af ønsker og forventninger til lige netop vores webshop. Vi ønsker bl.a., at vores store interesse i musik, spil og film er helt tydelig, og smitter af på dig og alle andre, der besøger vores verden af topunderholdning.

Har du spørgsmål til film, spil eller musik kan du som regel finde svar i vores FAQ. Du er også velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice, der altid hjælper med et smil. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.648 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners