menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter indtil
  31. januar 2022
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.730 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Neptunia X Senran Kagura Ninja Wars - Day One Edition - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Neptunia X Senran Kagura Ninja Wars - Day One Edition

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionRpg
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsNeptunia X Senran Kagura Ninja Wars, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Neptunia X Senran Kagura Ninja Wars - Day One Edition

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionRpg
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsNeptunia X Senran Kagura Ninja Wars, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker at spille.

Vi har en stor passion for spil her på dvdoo.dk. Vi er mere end glade, når vi kan formidle interessen for spil videre til vores kunder via vores store udvalg indenfor spil. Takket være adskillige genrer indenfor spil og det enorme udvalg, er det vores klare overbevisning, at du finder præcist det spil, du gerne vil have.

Udvalget hos dvdoo er stort fra de seneste versioner af Assasins Creed, Battlefield og Fifa til spil som Civilization, Red Alert og Counter Strike 1.6. Har din spillekonsol et par år på bagen, så behøver du ikke nødvendigvis fortvivle, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du leder efter, men i stedet til den yngre årgang, så finder du spil på dvdoo, som udfordrer børnene til at tænke sig om. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan til de yngste og Teenage Mutant Ninja Turtles og Lego Star Wars til de lidt større børn.

Vi håber, at bare lidt af vores passion for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du får mest muligt ud af Neptunia X Senran Kagura Ninja Wars - Day One Edition, når det bliver sat i PS4. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Siden slutningen af 1990'erne har vi forhandlet spil, musik og film fra hele verden.

Vi har været forhandler af spil, film og musik siden vi blev etableret i 1999, og derfor er vi i dag den ældste filmbutik i Danmark. Vi er faktisk også en af landets ældste internetbutikker på tværs af alle markeder. Da dvdoo.dk blev lanceret var det som en online DVD butik. Og som tiden er gået, mens passionen for nye filmformater og film blot blev ved med at vokse, begyndte en tilsvarende interesse for musikken og spiluniverset at tage form. Det var derfor indlysende for os, at kunderne også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af spil og CD'er.

Hos dvdoo.dk har vi hele tiden fokus på at kunden får en god oplevelse. Og de mange års kendskab til salg af musik, spil og film online har givet os stor indsigt i, hvilke forventninger vores kunder har, når de benytter vores webshop. Der må overhovedet ikke være tvivl om vores store interesse i og passion for musik, spil og film og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og præger dig når du kommer forbi vores underholdningsunivers.

Find svaret på de spørgsmål du måtte have til vores udvalg af spil, musik eller film i vores omfattende FAQ. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, som altid hjælper dig med et smil. Rigtig god fornøjelse med dit besøg i vores webbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners