menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.846 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Need For Speed - Playstation Hits - PS4

Se alt i Need For Speed Playstation Hits

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Need For Speed (Playstation Hits)

SerieNeed For Speed Playstation Hits
PlatformPs4
GenreBilspilAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk, Spansk
TagsNeed For Speed (Playstation Hits), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Need For Speed (Playstation Hits)

SerieNeed For Speed Playstation Hits
PlatformPs4
GenreBilspilAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk, Spansk
TagsNeed For Speed (Playstation Hits), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om alle slags spil.

Passionen for spil her hos dvdoo.dk er enorm. Den store interesse for spil er noget vi gerne bringer videre til kunderne via vores kæmpe store udvalg af spil. Grundet vores store udvalg og de mange genrer indenfor spilverdenen, er det lige før, at vi godt tør garantere, at du hos dvdoo altid kan finde præcist det spil, du gerne vil have.

Udvalget vi kan tilbyde, er meget bredt fra de nyeste udgaver af Fifa, GTA og simulatorspil til klassiske spil som Age Of Empires, Tekken og Mario Kart. Om du har en gammel eller ny spillekonsol er heller ikke nogen hindring, for vi kan skaffe spil til enhver.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du leder efter, men snarere noget til dit barn, så kan du finde spil på dvdoo.dk, som kræver at børnene tænker sig om. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan som kan spilles fra 3 års alderen og Disney Infinity og Super Mario til de større børn.

Vi håber vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Need For Speed (Playstation Hits) skaber glæde hver gang, du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Rigtig god fornøjelse.

Et univers fyldt med underholdning siden slutningen af 1990'erne.

Vi er Danmarks ældste filmbutik online, da vi blev etableret helt tilbage i 1999. På tværs af alle markeder er vi derudover blandt landets ældste netbutikker. Da dvdoo.dk blev etableret var det som en DVD internetbutik. Og som tiden er gået, mens begejstringen for film blev ved med at vokse og nye filmformater kom på markedet, fik vi også interesse i både musik- og spiluniverset. Så det var for os en selvfølge, at kunderne også skulle have muligheden for at anskaffe sig CD'er og spil hos dvdoo.dk.

For os er det meget vigtigt, at vi altid har fokus på, og får frembragt, den gode oplevelse for kunden. Og de mange års erfaring som forhandler af film, musik og spil på internettet har givet os stor viden om, hvilke ønsker vores kunder har, når de leder efter spil, musik eller film hos os. Der skal overhovedet ikke være nogen tvivl om vores store interesse i og passion for musik, film og spil og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og smitter positivt af på alle, der besøger vores verden af topunderholdning.

Spørgsmål til musik, film eller spil kan du ofte finde svar på i vores store FAQ. Du kan også sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat har yderligere spørgsmål - de er altid klar til at hjælpe dig med godt humør og et glimt i øjet. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners