menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.145 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Nba 2K21 - PS4

Se alt i Basketball Nba

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Nba 2K21

SerieBasketball Nba
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSimulationSport
TagsNba 2K21, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Nba 2K21

SerieBasketball Nba
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSimulationSport
TagsNba 2K21, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om alle slags spil.

Hos dvdoo har vi en kæmpe interesse for spil. Vi er mere end glade for at kunne bringe denne lidenskab videre til vores kunder via vores brede udvalg i spillekategorien. Vi har mange genrer og kombineret med det enorme udvalg af spil, så er det vores klare overbevisning, at du vil finde det spil, du leder efter.

Vi favner bredt, hvad angår vores sortiment fra de nyeste udgaver af GTA, Battlefield og Assasins Creed til spil som Tekken, Civilization og Age Of Empires. Om du har en gammel eller ny konsol til spil er heller ikke nogen hindring, for vi har spillene til stort set alle.

Er det en god gave, du er på jagt efter, i stedet for noget til dig selv, men snarere noget til den yngre årgang, så finder du spil på dvdoo, som udfordrer børnene til at tænke sig om. Lige fra Pixeline og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Lego Star Wars og Super Mario til de store.

Vi bliver glade hvis vores store passion for spil har en indvirkning på dig, og at du tit vil spille Nba 2K21, når du sætter det i PS4. God fornøjelse.

Siden slutningen af 1990'erne har vi leveret film, musik og spil fra hele verden.

I Danmark har vi eksisteret siden 1999, og vi hører derfor til blandt landets ældste filmbutikker online. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste netbutikker i Danmark på tværs af de øvrige markeder. Til at begynde med havde vi kun DVD film på hylderne i vores webbutik. Og som årene er gået, mens passionen for film og nye filmformater blot blev ved med at vokse, begyndte en tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset at forme sig. Så det varede ikke længe før vi også havde spil og musik CD'er på hylderne.

At have fuld fokus på gode oplevelser for kunden har altid været helt essentielt for os. Og med mere end 10 års erfaring i denne branche har vi fået skabt et grundigt kendskab til, hvilke ønsker kunderne har, når de handler musik, film eller spil hos os. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe interesse i spil-, musik- og filmuniverset skinner igennem, og smitter positivt af på samtlige, der besøger vores univers af topunderholdning.

Vi har en omfattende FAQ hvor du som oftest kan finde svar på spørgsmål du måtte have til film, musik eller spil. Vores kundeservice står derudover altid til rådighed for dig til at svare på dine spørgsmål, og du kan få fat i os enten per telefon eller via e-mail. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners