menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.842 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Nascar Heat 5 - Import - PS4

Se alt i Nascar Nascar Heat

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Nascar Heat 5 (Import)

SerieNascar Nascar Heat
PlatformPs4
GenreSportRacing
Spil sprogEngelsk
TagsNascar Heat 5 (Import), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Nascar Heat 5 (Import)

SerieNascar Nascar Heat
PlatformPs4
GenreSportRacing
Spil sprogEngelsk
TagsNascar Heat 5 (Import), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker alle slags spil.

Passionen for spil er stor hos os. Vi er begejstrede for at kunne videregive denne passion til kunderne på grund af det brede udvalg i spilsektionen. Spiluniverset byder på mange forskellige genrer og kombineret med vores enorme udvalg, så er det vores klare overbevisning, at du finder netop det spil, du har i kikkerten.

Vores sortiment er meget bredt fra de seneste varianter af Skylanders, GTA og Sims til klassiske spil som Red Alert, Tekken og Mario Kart. Der er ikke nogen grund til at bekymre sig om en konsol er for gammel, da vores sortiment dækker snart sagt alle konsoller.

Er det ikke et spil til dig du søger, men mere til dit barn, så tilbyder vi også masser af lærerige og udfordrende spil til de mindste. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Disney Infinity til de lidt ældre børn.

Vi håber vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du tit vil spille Nascar Heat 5 (Import), når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Film, spil og musik fra hele verden siden 1999.

Vi har solgt spil, film og musik siden 1999, og vi er derfor i dag den ældste forhandler af film i Danmark. Vi er faktisk også en af landets ældste internetbutikker når man ser på tværs af de øvrige markeder. Som vores navn antyder, var det kun DVD produkter vi havde på hylderne, da vi startede vores webbutik. Og i årenes løb, mens interessen for nye film og filmformater blot er vokset og vokset, begyndte en interesse for musik og spil at gro. Derfor var det en selvfølge, at spil og CD'er endte med at blive en naturlig del af vores sortiment.

Vi har konstant fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og vores mange års branchekendskab med online salg af musik, film og spil har som årene er gået, givet os stor viden om, hvad kunder ønsker, når de benytter dvdoo.dk. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe kærlighed for spil-, musik- og filmuniverset skinner klart igennem, og præger dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål, så finder du som regel et svar i vores FAQ. Tag fat i vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at assistere dig per telefon eller via e-mail. Rigtig god fornøjelse med dit besøg i vores internetbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners