menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.566 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Metal Gear Solid: Definitive Experience - Playstation Hits - PS4

Se alt i Metal Gear Solid

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Metal Gear Solid: Definitive Experience (Playstation Hits)

SerieMetal Gear Solid
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreThird Person ShooterStealth
ProducentKonami
TagsMetal Gear Solid: Definitive Experience (Playstation Hits), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Metal Gear Solid: Definitive Experience (Playstation Hits)

SerieMetal Gear Solid
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreThird Person ShooterStealth
ProducentKonami
TagsMetal Gear Solid: Definitive Experience (Playstation Hits), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil er højt værdsat hos os.

Interessen for spil her hos dvdoo.dk er enorm. Vi er mere end glade, når vi kan viderebringe lidenskaben for spil til vores kunder via vores store udvalg indenfor spillekategorien. Spiluniverset byder på mange forskellige genrer og kombineret med vores enorme udvalg, så er vi slet ikke i tvivl om, at du vil finde præcist det spil, du er på jagt efter.

Udvalget hos os er bredt fra de seneste versioner af Skylanders, Fifa og GTA til spil som Age Of Empires, Red Alert og Donkey Kong. En gammel spillekonsol er ikke nogen forhindring for at kunne spille, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Hvis du ikke søger et spil til dig selv, men mere til din pige eller dreng, så kan du uden besvær finde spil, som udfordrer dine børn og som giver dem læring. Lige fra Smølferne og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Lego Star Wars til de lidt større børn.

Vi håber, at vores passion for spil sætter sig på dig, og at du får stor glæde af Metal Gear Solid: Definitive Experience (Playstation Hits), når du vælger at sætte det i PS4. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Siden slutningen af 1990'erne har vi leveret film, musik og spil fra hele verden.

Vi er landets ældste forhandler af film online, da vi har eksisteret siden 1999. På tværs af alle markeder er vi derudover en af landets ældste onlineshops. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og som tiden gik, mens der kom nye filmformater på markedet og vores passion for film blot blev ved med at vokse, blev vores tilsvarende interesse for musikken og spiluniverset grundlagt. Det stod os derfor klart, at vores kunder også skulle bruge dvdoo.dk som fast leverandør af spil og CD'er.

Hele tiden at bestræbe os på at frembringe gode kundeoplevelser har altid været vigtigt for dvdoo.dk. Og de mange års indsigt har efterhånden givet os et nuanceret og farverigt billede af, hvad du som kunde har af forventninger, når du kommer forbi vores netshop. Der må overhovedet ikke være tvivl om vores store passion for og interesse i musik, film og spil og vi håber denne kærlighed tydeliggøres, og at det ikke kan undgå at smitte af på dig, når du besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Ligger du inde med et eller flere spørgsmål så har vi en god FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Alternativt kan du også ringe eller skrive en e-mail til vores kundeservice hvis du fortsat har brug for assistance. Vi håber dit besøg hos dvdoo.dk bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners