menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.202 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Mafia I Definitive Edition - PS4

Se alt i Mafia Mafiaen

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Mafia I Definitive Edition

SerieMafia Mafiaen
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
TagsMafia I Definitive Edition, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Mafia I Definitive Edition

SerieMafia Mafiaen
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
TagsMafia I Definitive Edition, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker alle typer spil.

Hos dvdoo.dk er vi meget passionerede når det drejer sig om spil. Det er selvfølgelig en interesse, som vi er glade for at kunne videregive til kunderne via det store spiludvalg. Vi har et stort udvalg af spil og kombineret med de mange genrer, så er vi klippefaste i troen på, at du vil finde det spil, du gerne vil have.

Det sortiment vi har, favner bredt fra de seneste udgaver af Assasins Creed, Fifa og Skylanders til spil som Red Alert, Tekken og Mario Kart. En gammel konsol er ikke en forhindring for at kunne spille, da vi kan tilbyde spil til næsten alle.

Søger du ikke efter et spil til dig selv, men derimod til din pige eller dreng, så tilbyder vi også mange lærerige og udfordrende spil til de små. Lige fra Dora Udforskeren og Smølferne til de allermindste og Lego Star Wars og Super Mario til de lidt større børn.

Det er vores håb, at vores lidenskab for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at du får stor glæde af Mafia I Definitive Edition, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Underholdning fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi har eksisteret siden 1999, og er derfor i dag den ældste forhandler af film på internettet. Hvis man sammenligner vores netbutik med de øvrige markeder, har vi derudover en af landets ældste internetbutikker. Det var kun DVD film vi havde fokus på, da vi startede vores onlinebutik. Og i årenes løb, mens begejstringen for film og nye filmformater blot fortsatte med at vokse, blev vores store interesse for både musik og spil grundlagt. Det faldt os derfor naturligt, at vores kunder også skulle bruge dvdoo.dk som fast forhandler af CD'er og spil.

At have fuld fokus på gode kundeoplevelser har altid været vigtigt for os. Og med nu mere end 10 års erfaring i denne branche har vi fået skabt et grundigt kendskab til, hvilke ønsker kunderne har, når de søger efter spil, film eller musik hos os. Der må overhovedet ikke være nogen tvivl om vores store interesse i og passion for spil, film og musik og vi håber denne kærlighed tydeliggøres, og at det smitter af på dig, når du besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Ligger du inde med spørgsmål så har vi en god FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Alternativt kan du også ringe eller skrive en e-mail til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have brug for hjælp. Rigtig god fornøjelse med besøget i vores onlinebutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners