menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.844 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Kena: Bridge Of Spirits Deluxe Edition - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Kena: Bridge Of Spirits Deluxe Edition

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsKena: Bridge Of Spirits Deluxe Edition, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Kena: Bridge Of Spirits Deluxe Edition

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventure
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsKena: Bridge Of Spirits Deluxe Edition, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker alle slags spil.

Hos dvdoo.dk har vi en enorm lidenskab for spil. Denne enorme lidenskab bringer vi gerne videre til hver enkelt kunde via vores kæmpe udvalg i spil-kategorien. Spiluniverset rummer mange genrer og kombineret med vores store udvalg, så er det lige før vi kan garantere, at vi har netop det spil i vores sortiment, som du gerne vil have.

Udvalget vi tilbyder, er meget bredt fra de seneste varianter af Assasins Creed, Skylanders og Sims til spil som Age Of Empires, Counter Strike 1.6 og Red Alert. Har din spillekonsol et par år på bagen, så behøver du ikke nødvendigvis fortvivle, da vi har spil til enhver.

Er det en god gave, du er på jagt efter, frem for noget til dig selv, men i stedet til din pige eller dreng, så tilbyder vi også masser af udfordrende og lærerige spil til de mindste. Lige fra Smølferne og Pixeline til familiens yngste medlemmer og Lego Star Wars og Teenage Mutant Ninja Turtles til de store.

Vi bliver glade hvis vores store lidenskab for spil indvirker bare lidt på dig, og at du får så meget som muligt ud af Kena: Bridge Of Spirits Deluxe Edition, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

En verden fyldt med film, musik og spil siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk er Danmarks ældste forhandler af film online, da vi har solgt film, spil og musik siden 1999. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste netbutikker i Danmark på tværs af alle de øvrige markeder. Da dvdoo.dk blev lanceret var det som en online DVD butik. Og i årenes løb, mens der kom nye filmformater på markedet og vores begejstring for film blot blev ved med at vokse, begyndte en tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset at forme sig. Derfor var der ingen tvivl om, at både spil og CD'er skulle være i dvdoo.dk's udvalg.

Vi arbejder hele tiden på at skabe den gode kundeoplevelse. Og de mange års erfaring har med tiden givet os et farverigt og nuanceret billede af, hvad du som kunde har af ønsker, når du kommer forbi vores webbutik. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe interesse i musik-, film- og spiluniverset skinner klart igennem, og smitter af på samtlige, der kommer forbi vores univers af topunderholdning.

Du finder ofte svar i vores FAQ, såfremt du måtte ligge inde med spørgsmål. Vores kundeservice står derudover altid til rådighed for dig til at svare på dine spørgsmål, og du kan få fat i os enten per telefon eller via e-mail. Rigtig god fornøjelse med besøget i vores netbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners