menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.563 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Just Dance 2021 - PS4

Se alt i Just Dance

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Just Dance 2021

SerieJust Dance
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreDanse
ProducentUbi Soft
TagsJust Dance 2021, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Just Dance 2021

SerieJust Dance
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreDanse
ProducentUbi Soft
TagsJust Dance 2021, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om spil.

Hos dvdoo.dk er interessen for spil stor. En passion som vi er mere end begejstrede for at kunne viderebringe til kunderne på grund af det store udvalg af spil. Vi har et enormt udvalg af spil og kombineret med de forskellige genrer, så er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du søger.

Vores udvalg er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Simulatorspil, GTA og Sims til spil som Red Alert, Tekken og Civilization. Du behøver ikke bekymre dig om din konsol er af ældre dato, da vores udvalg har spil til enhver.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du søger, men derimod til børn, så har vi også en hel masse lærerige og udfordrende spil til de mindste. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Disney Infinity og Teenage Mutant Ninja Turtles til de lidt større.

Vi håber, at vores lidenskab har smittet dig bare lidt, og at Just Dance 2021 vil skabe glæde hver gang, du sætter det i PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

Spil, musik og film fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Som forhandler af musik, spil og film online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som landets ældste filmbutik på nettet. Sammenligner man os med de andre markeder, er vi endvidere også blandt Danmarks ældste webbutikker. Da dvdoo.dk blev startet var det som en DVD onlineshop. Og i årenes løb, mens flere filmformater kom til og vores passion for film bare blev ved at vokse, begyndte en kærlighed for musik og spil at spire. Så det var indlysende for os, at både spil og CD'er blev en del af dvdoo.dk's sortiment.

Vi bestræber os konstant på at give kunden den gode oplevelse. Og vores mange år i branchen med salg af film, spil og musik har over tid givet os omfattende viden om, hvad du som kunde forventer, når du besøger os. Vi ønsker bl.a., at vores dybe passion for musik-, film- og spiluniverset skinner igennem, og påvirker dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Ligger du inde med et eller flere spørgsmål så har vi en god FAQ sektion, hvor du som regel kan finde svar. Tag fat i vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at svare på dine spørgsmål per telefon eller via e-mail. Rigtig god fornøjelse med besøget i vores netbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners