menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.017 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Jurassic World Evolution 2 - PS4

Se alt i Dinosaurer Jurassic Park Jurassic World

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Jurassic World Evolution 2

SerieDinosaurer Jurassic Park Jurassic World
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategiSimulation
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsJurassic World Evolution 2, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Jurassic World Evolution 2

SerieDinosaurer Jurassic Park Jurassic World
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategiSimulation
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsJurassic World Evolution 2, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Alle slags spil er højt værdsat hos dvdoo.dk.

Hos dvdoo.dk er lidenskaben for spil enorm. Vi er mere end glade for at kunne bringe denne interesse videre til vores kunder via vores brede udvalg i spil-kategorien. Takket være det kæmpe store udvalg og adskillige genrer indenfor spil, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du er på jagt efter.

Vi favner bredt, når det drejer sig om sortimentet fra helt dugfriske udgivelser af Sims, Fifa og GTA til klassiske spil som Tekken, Donkey Kong og Red Alert. Om du har en gammel eller en ny spillekonsol er ikke nogen hindring, for dvdoo har spil til alle.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du søger, men snarere noget til den yngre årgang, så finder du spil på dvdoo, som udfordrer børnene til at tænke sig om. Lige fra Dora Udforskeren og Ni Hao Kai-Lan som kan spilles fra 3 års alderen og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de lidt ældre børn.

Vi håber, at bare en smule af vores interesse for spil smitter af på dig, og at Jurassic World Evolution 2 vil give dig mange fornøjelige spilletimer, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Rigtig god fornøjelse.

Spil, musik og film fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk blev startet i 1999, og er blandt landets ældste forhandlere af film på nettet. Sammenligner man os med de øvrige markeder, er vi faktisk også blandt Danmarks ældste online butikker. Det var som DVD netshop, vi startede op. Og som tiden gik, mens vores passion for nye film og nye tekniske formater bare voksede sig større og større, startede interessen for spiluniverset og musikken. Så for os var det helt naturligt, at vores kunder også skulle have en mulighed for at anskaffe sig CD'er og spil hos dvdoo.dk.

Hele tiden at bestræbe os på at frembringe gode kundeoplevelser har altid været vigtigt for dvdoo.dk. Og det branchekendskab, som vi over tid har samlet, har givet os et detaljeret billede af, hvilke ønsker kunderne har, når de køber film, spil eller musik hos os. Vi ønsker bl.a., at vores dybe interesse i musik-, film- og spiluniverset skinner klart igennem, og påvirker alle, som besøger vores store verden af topunderholdning.

Skulle du have et eller flere spørgsmål så har vi en omfattende FAQ sektion, hvor du som regel kan finde svar. Du kan også sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat har yderligere spørgsmål - de er altid klar til at hjælpe dig med godt humør og et glimt i øjet. Rigtig god fornøjelse med besøget i vores netshop.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners