menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter indtil
  31. januar 2022
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.715 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Hot Wheels Unleashed - Challenge Accepted Edition - PS4

Se alt i Hot Wheels

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Hot Wheels Unleashed (Challenge Accepted Edition

SerieHot Wheels
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreBilspilRacing
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsHot Wheels Unleashed (Challenge Accepted Edition, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Hot Wheels Unleashed (Challenge Accepted Edition

SerieHot Wheels
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreBilspilRacing
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsHot Wheels Unleashed (Challenge Accepted Edition, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om alle former for spil.

Vi har en stor lidenskab for spil her på dvdoo.dk. Den enorme interesse for spil er noget vi med glæde bringer videre til kunderne via vores kæmpe store sortiment af spil. Grundet vores store udvalg og de mange genrer indenfor spilverdenen, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du er på jagt efter.

Det sortiment vi har, favner vidt fra de seneste varianter af Sims, Fifa og simulatorspil til ældre klassikere som Age Of Empires, Mario Kart og Tekken. Det er ikke en hindring selvom du har en gammel konsol, da vi kan tilbyde spil til næsten alle.

Søger du efter en gave, frem for at udvide din egen spilsamling, men mere til din pige eller dreng, så har vi også et utal af udfordrende og lærerige spil til de mindste. Lige fra Dora Udforskeren og Ni Hao Kai-Lan som kan spilles fra 3 års alderen og Teenage Mutant Ninja Turtles og Lego Star Wars til de lidt ældre børn.

Det vil glæde os meget hvis vores lidenskab for spil smitter af på dig, og at du får stor glæde af Hot Wheels Unleashed (Challenge Accepted Edition, når du vælger at sætte det i PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

Et univers fuld af musik, spil og film siden slutningen af 1990'erne.

Vi blev etableret i 1999, og derfor er vi i dag den ældste filmbutik online. Sammenligner man dvdoo med de øvrige markeder, er vi derudover også blandt Danmarks ældste onlineshops. Vi blev etbaleret som en internetbutik udelukkende med salg af DVD film. Og som tiden er gået, mens vores lidenskab for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom på markedet, blev vores tilsvarende interesse for spiluniverset og musikken grundlagt. Derfor var der ingen tvivl om, at både CD'er og spil skulle være en del af dvdoo.dk's sortiment.

Vi har konstant fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og det branchekendskab, som vi med tiden har samlet, har givet os et nuanceret billede af, hvad kunderne forventer, når de benytter dvdoo.dk. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb lidenskab for film, musik og spil og vi håber at denne kærlighed for det digitale brænder igennem, og smitter positivt af på samtlige, der besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du ofte svaret i vores FAQ. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at hjælpe dig via e-mail eller per telefon. Rigtig god fornøjelse med dit besøg på dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners