menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Greed Fall - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Greed Fall

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRpg
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentFocus Home Interactive
TagsGreedfall, Rpg Spil, Greed Fall, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Greed Fall

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRpg
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentFocus Home Interactive
TagsGreedfall, Rpg Spil, Greed Fall, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om spil.

Passionen for spil her hos dvdoo.dk er enorm. En interesse som vi er mere end begejstrede for at kunne bringe videre til kunderne på grund af det kæmpe udvalg af spil. Takket være det enorme udvalg og de adskillige spilgenrer, er vi helt sikre på, at du hos dvdoo.dk vil kunne få netop det spil, du søger.

Sortimentet vi kan tilbyde, er meget bredt fra de seneste udgaver af Simulatorspil, Battlefield og GTA til klassiske spil som Civilization, Counter Strike 1.6 og Mario Kart. Er din konsol af ældre dato, behøver du ikke fortvivle, da vores sortiment har spil til stort set enhver.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du leder efter, men i stedet til den yngre årgang, så kan du uden problemer finde spil, som udfordrer dine børn og som giver dem leg og læring. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne til de mindre og Disney Infinity og Teenage Mutant Ninja Turtles til de store.

Det vil glæde os meget hvis vores interesse for spil smitter af på dig, og at du får stor glæde af Greed Fall, når det bliver sat i PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

Siden 1999 har vi været leverandør af spil, film og musik fra hele verden.

Vi har været forhandler af spil, film og musik siden 1999, og derfor er vi i dag den ældste forhandler indenfor vores branche i Danmark. Sammenligner man vores onlinebutik med de øvrige markeder, har vi faktisk en af Danmarks ældste webbutikker. Det var kun DVD produkter vi fokuserede på, da vi etablerede vores onlineshop. Og som årene gik, mens flere filmformater kom til og vores lidenskab for film bare fortsatte med at gro, blev en tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken grundlagt. Så det var helt naturligt for os, at både CD'er og spil kom ind i dvdoo.dk's sortiment.

Vi har konstant fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og med tiden har de mange års indsigt i denne branche givet os et deltaljeret og farverigt billede af, hvilke ønsker kunderne har, når de besøger vores onlineshop. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe kærlighed for musik-, spil- og filmuniverset skinner igennem, og præger dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Find svaret på de spørgsmål du måtte have til vores udvalg af film, spil eller musik i vores omfattende FAQ. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at svare på dine spørgsmål via e-mail eller per telefon. Rigtig god fornøjelse med besøget i vores netshop.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

27.168 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners