menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.391 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

God Of War - PS4

Se alt i God Of War

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om God Of War

SerieGod Of War
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
ProducentSony
TagsGod Of War, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om God Of War

SerieGod Of War
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
ProducentSony
TagsGod Of War, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil betyder meget for dvdoo.dk.

Hos os er lidenskaben for spil meget høj. Denne enorme lidenskab deler vi gerne med kunderne via vores store udvalg indenfor spillekategorien. Takket være det kæmpe store udvalg og adskillige spilgenrer, er det lige før, at vi kan garantere, at du hos dvdoo hver gang kan finde nøjagtig det spil, du gerne vil have.

Det sortiment vi har, favner bredt fra spritnye udgivelser af Assasins Creed, GTA og Fifa til klassiske spil som Tekken, Red Alert og Donkey Kong. Om du har en gammel eller en ny spillekonsol er ikke nogen hindring, da vi har spil til alle.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du er på jagt efter, men derimod til dit barn, så tilbyder vi også et utal af lærerige og udfordrende spil til de mindste. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan som kan spilles fra 3 års alderen og Lego Star Wars og Pokemon til de lidt større.

Vi håber vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du ofte vil spille God Of War, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Rigtig god fornøjelse.

Et univers fuld af spil, musik og film siden 1999.

Som forhandler af spil, film og musik online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som landets ældste underholdningsbutik på internettet. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste online butikker i Danmark på tværs af de øvrige markeder. Det var kun DVD produkter vi fokuserede på, da vi startede vores webshop. Og i årenes løb, mens begejstringen for film blev ved med at vokse og nye filmformater opstod, begyndte kærligheden for spiluniverset og musikken at tage form. Det faldt os derfor naturligt, at kunderne også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af spil og CD'er.

Vi bestræber os hele tiden på at skabe den gode kundeoplevelse. Og de mange års kendskab til salg af musik, spil og film online har givet os stor indblik i, hvad du som kunde forventer, når du besøger vores netshop. Der skal overhovedet ikke være tvivl om vores store interesse i og passion for film, musik og spil og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og præger alle, som besøger vores store verden af underholdning.

Find svaret på de spørgsmål du måtte have til vores udvalg af spil, film eller musik i vores store FAQ. Ellers er du selvfølgelig også til enhver tid velkommen til at kontakte kundeservice via e-mail eller per telefon, der altid hjælper med et smil på læben. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners