menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.346 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Garfield Kart Furious Racing - PS4

Se alt i Garfield

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Garfield Kart Furious Racing

SerieGarfield
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreBilspilBørnespil
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsGarfield Kart Furious Racing, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Garfield Kart Furious Racing

SerieGarfield
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreBilspilBørnespil
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsGarfield Kart Furious Racing, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af spil.

Hos dvdoo har vi en kæmpe passion for spil. Vi er begejstrede over at kunne viderebringe denne passion til kunderne via vores store udvalg indenfor spil-kategorien. Takket være det enorme udvalg og adskillige spilgenrer, er det vores klare overbevisning, at du finder præcist det spil, du søger.

Udvalget hos os er bredt fra de nyeste versioner af Assasins Creed, simulatorspil og Fifa til spil som Mario Kart, Tekken og Civilization. Du behøver ikke bekymre dig om din konsol er for gammel, da vi har spillene til så godt som alle konsoller.

Er det en gaveidé, du leder efter, i stedet for noget til dig selv, men snarere noget til den yngre årgang, så kan du finde spil på dvdoo.dk, som kræver at børnene tænker sig om. Lige fra Smølferne og Pixeline til familiens yngste medlemmer og Pokemon og Disney Infinity til de lidt større.

Vi bliver glade hvis vores lidenskab for spil smitter af på dig, og at du får stor fornøjelse ud af Garfield Kart Furious Racing, når du vælger at sætte det på PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Et univers fyldt med film, spil og musik siden 1999.

Dvdoo.dk har eksisteret siden 1999, og er Danmarks ældste filmbutik online. Sammenligner man os med de øvrige markeder, er vi faktisk også blandt Danmarks ældste online butikker. Da vi startede op, var det som en DVD onlinebutik. Og som årene er gået, mens vores begejstring for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom på markedet, blev en tilsvarende interesse for musikken og spiluniverset grundlagt. Derfor var det en selvfølge, at CD'er og spil endte med at blive en naturlig del af vores udvalg.

Det er vigtigt for os, at vi altid arbejder på, og får skabt, den gode oplevelse for kunden. Og med mere end et årtis erfaring i denne branche har vi fået skabt et deltaljeret kendskab til, hvad du som kunde har af forventninger, når du kommer forbi vores webbutik. Der må overhovedet ikke være tvivl om vores store passion for og interesse i film, spil og musik og vi håber denne kærlighed tydeliggøres, og smitter af på alle, som kommer forbi vores univers af underholdning.

Spørgsmål til musik, film eller spil kan du tit finde gode svar på i vores omfattende FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til rådighed for dig til at svare på dine spørgsmål, og du kan få fat i os enten via e-mail eller per telefon. Rigtig god fornøjelse med dit besøg i vores netbutik.

Information
 • Webshoppen lukker
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners