menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Fort Boyard - PS4

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Fort Boyard

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionParty
ProducentMaximum Games
TagsFort Boyard, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Fort Boyard

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionParty
ProducentMaximum Games
TagsFort Boyard, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil er højt værdsat hos os.

Hos dvdoo er vi opslugt af spil. Vi er begejstrede for at kunne bringe denne interesse videre til hver enkelt kunde via det brede spil-udvalg. Takket være de adskillige spilgenrer og det enorme udvalg, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du gerne vil have.

Det sortiment du finder hos os, favner bredt fra de seneste versioner af Fifa, Battlefield og GTA til ældre klassikere som Donkey Kong, Tekken og Civilization. Det er bestemt ikke nogen hindring selvom du har en gammel konsol, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Er det ikke et spil til dig selv du søger, men mere til børn, så kan du let finde spil, som udfordrer de mindste og fodrer dem med leg og læring. Lige fra Smølferne og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Lego Star Wars og Disney Infinity til de store.

Vi håber, at vores store spilinteresse indvirker bare lidt på dig, og at Fort Boyard skaber glæde hver gang, det bliver sat på PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Siden slutningen af 1990'erne har vi været leverandør af underholdning fra hele verden.

Som forhandler af musik, film og spil online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som landets ældste filmbutik på internettet. Hvis man sammenligner vores netshop med de øvrige markeder, har vi faktisk en af landets ældste webshops. Da vi startede op, var det som en online DVD butik. Og som tiden gik, mens vores begejstring for film bare blev større og større og flere filmformater kom til, blev vores store kærlighed for både musik og spil grundlagt. Så for os var det helt naturligt, at kunderne også skulle have muligheden for at anskaffe sig CD'er og spil hos dvdoo.dk.

At vi altid frembringer den optimale kundeoplevelse, er helt essentielt for os. Og det branchekendskab, som vi i årenes løb har opbygget, har givet os et detaljeret billede af, hvad man som kunde har af forventninger og ønsker til netop vores internetbutik. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb interesse i spil, musik og film og vi håber at denne digitale kærlighed brænder helt igennem, og at det smitter af på dig, når du besøger vores univers af topunderholdning.

Har du et eller flere spørgsmål til musik, film eller spil kan du ofte finde svar i vores FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til rådighed for dig til at svare på dine spørgsmål, og du kan kontakte os enten via e-mail eller per telefon. Rigtig god fornøjelse med besøget på dvdoo.dk.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.824 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners