Cyber Week Tilbud - sidste chance
Se alle tilbud
menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.190 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Fifa 18 - PS4

Se alt i Cristiano Ronaldo Fifa

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Fifa 18

SerieCristiano Ronaldo Fifa
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSport
TagsFifa 18, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Fifa 18

SerieCristiano Ronaldo Fifa
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSport
TagsFifa 18, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af alle typer spil.

Hos dvdoo har vi en stor interesse for spil. Vi er begejstrede for at kunne give denne interesse videre til kunderne via det store spil-udvalg. Takket være de adskillige genrer indenfor spil og det enorme udvalg, er vi sikre på, at du hos dvdoo.dk vil kunne finde netop det spil, du søger.

Udvalget vi kan tilbyde, er meget bredt fra de nyeste udgaver af Assasins Creed, Battlefield og Fifa til klassiske spil som Donkey Kong, Civilization og Mario Kart. Alderen på din spillekonsol skal ikke automatisk opfattes som en stopklods, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Er det en god gave, du er på jagt efter, i stedet for noget til dig selv, men mere til dit barn, så kan du nemt finde spil, som udfordrer dine børn og som giver dem læring. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan til familiens yngste medlemmer og Disney Infinity og Teenage Mutant Ninja Turtles til de lidt større.

Vi håber, at bare lidt af vores passion for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du bliver godt tilfreds med Fifa 18, når det bliver sat på PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

Siden 1999 har vi leveret film, spil og musik fra hele verden.

Dvdoo.dk er den ældste filmbutik på nettet i Danmark, da vi har solgt musik, film og spil siden 1999. Faktisk er vi også en af landets ældste netbutikker på tværs af alle markeder. I starten havde vi udelukkende DVD produkter på hylderne i vores onlineshop. Og som tiden gik, mens interessen for nye film og filmformater blot er steget og steget, begyndte interessen for spiluniverset og musikken at spire. Så det var klart for os, at både spil og CD'er kom ind i dvdoo.dk's sortiment.

At vi altid skaber en rigtig god kundeoplevelse, er helt essentielt for os. Og de mange års erfaring med salg af spil, musik og film på internettet har givet os stor indsigt i, hvilke ønsker kunderne har, når de kommer forbi vores onlineshop. For os er det afgørende, at vores dybe kærlighed for film-, spil- og musikuniverset skinner tydeligt igennem, og smitter af, ikke kun på dig, men også på alle andre, der besøger vores verden af topunderholdning.

Du finder som regel svar i vores FAQ, såfremt du måtte ligge inde med spørgsmål. Er du stadig i tvivl er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som er klar til at hjælpe dig per telefon eller via e-mail. Vi håber dit besøg i vores internetbutik bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners