menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.287 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Farming Simulator 22 / 2022 - PS4

Se alt i Claas Farming Simulator John Deere New Holland

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Farming Simulator 22 / 2022

SerieClaas Farming Simulator John Deere New Holland
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSimulationFarming
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsFarming Simulator 22 / 2022, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Farming Simulator 22 / 2022

SerieClaas Farming Simulator John Deere New Holland
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSimulationFarming
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsFarming Simulator 22 / 2022, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om alle slags spil.

Vi har en enorm interesse for spil her på dvdoo.dk. En interesse som vi er overordentligt glade for at kunne give videre til kunderne på grund af det kæmpe udvalg af spil. Grundet vores brede udvalg og mange genrer indenfor spiluniverset, er det tæt på, at vi kan garantere, at du hos dvdoo altid kan finde nøjagtig det spil, du gerne vil have.

Vores sortiment spænder bredt fra helt dugfriske udgivelser af Assasins Creed, Skylanders og Fifa til spil som Age Of Empires, Tekken og Mario Kart. Har din konsol et par år på bagen, så behøver du ikke nødvendigvis fortvivle, da vores sortiment dækker snart sagt alle konsoller.

Hvis du ikke søger et spil til dig selv, men snarere noget til din pige eller dreng, så kan du også finde masser af gode og lærerige spil til de små på hylderne. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Lego Star Wars og Disney Infinity til de lidt ældre børn.

Vi bliver glade hvis vores lidenskab for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Farming Simulator 22 / 2022 skaber glæde hver eneste gang, det bliver sat på PS4. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Siden 1999 har vi leveret spil, film og musik fra hele verden.

Dvdoo.dk er den ældste filmbutik på internettet i Danmark, da vi har solgt musik, film og spil siden 1999. Sammenligner man os med de andre markeder, er vi derudover også blandt landets ældste webshops. Det var kun DVD'er vi havde fokus på, da vi startede vores webshop. Og i årenes løb, mens interessen for nye film blot er steget og steget, blev vores tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset grundlagt. Det stod os derfor klart, at kunderne også skulle få dvdoo.dk som fast forhandler af CD'er og spil.

At frembringe den bedste kundeoplevelse, er noget vi kontinuerligt har fokus på. Og brancheerfaringen, som vi med tiden har opbygget, har givet os et nuanceret billede af, hvilke ønsker vores kunder har, når de leder efter film, spil eller musik hos os. Vi ønsker blandt andet, at vores store interesse i musik, film og spil er helt tydelig, og smitter af på dig, når du besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Vi har en stor FAQ hvor du som oftest kan finde svar på spørgsmål du måtte have til film, musik eller spil. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice, der altid hjælper med et smil. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners