menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.332 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Farming Simulator 19 - PS4

Se alt i Farming Simulator

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Farming Simulator 19

SerieFarming Simulator
PlatformPS4
GenreFarming
TagsFarming Simulator 19, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Farming Simulator 19

SerieFarming Simulator
PlatformPS4
GenreFarming
TagsFarming Simulator 19, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker spil.

Vi er særligt dedikerede når det kommer til spil. Den store passion for spil er noget vi med glæde videregiver til vores kunder via vores kæmpe store sortiment af spil. Vi har forskellige genrer og kombineret med det store udvalg af spil, så er vi helt sikre på, at du hos dvdoo vil kunne få nøjagtig det spil, du har i kikkerten.

Udvalget vi kan præsentere, er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Battlefield, Sims og Skylanders til spil som Donkey Kong, Civilization og Tekken. Det er ikke nogen hindring selvom du har en gammel konsol, da vores sortiment indeholder spil til stort set enhver.

Er det en god gave, du leder efter, frem for noget til dig selv, men derimod til din dreng eller pige, så kan du nemt finde spil, som udfordrer de små og fodrer dem med læring og leg. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Disney Infinity og Super Mario til de lidt større børn.

Vi håber, at bare en smule af vores interesse for spil smitter af på dig, og at du ofte vil spille Farming Simulator 19, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Siden 1999 har vi leveret spil, musik og film fra hele verden.

I Danmark har vi eksisteret siden 1999, og vi hører derfor til landets ældste forhandlere af film online. Sammenligner man vores webshop med de øvrige markeder, har vi derudover en af Danmarks ældste webshops. Vi startede op som en netbutik udelukkende med salg af DVD. Og i årenes løb, mens passionen for nye filmformater og film blot blev ved med at vokse, blev vores tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset grundlagt. Det var derfor indlysende for os, at vores kunder også skulle bruge dvdoo.dk som fast forhandler af CD'er og spil.

Hos dvdoo.dk har vi konstant fokus på at kunden får en god oplevelse. Og de mange års erfaring som forhandler af spil, musik og film på nettet har givet os stor indsigt i, hvilke forventninger kunderne har, når de kommer forbi vores webbutik. Der må slet ikke være nogen tvivl om vores store interesse i og passion for film, musik og spil og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og at det smitter af på dig, når du besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Spørgsmål til film, musik eller spil kan du ofte finde gode svar på i vores FAQ. Du kan også ringe eller sende en e-mail til vores kundeservice hvis du fortsat har yderligere spørgsmål - de er altid klar til at assistere dig med et glimt i øjet og godt humør. Vi håber dit besøg hos os bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners