menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter indtil
  31. januar 2022
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.601 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Farmer's Dynasty - PS4

Se alt i Traktorer

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Farmer's Dynasty

SerieTraktorer
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSimulationFarming
ProducentBig Ben Interactive
TagsFarmer's Dynasty, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Farmer's Dynasty

SerieTraktorer
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSimulationFarming
ProducentBig Ben Interactive
TagsFarmer's Dynasty, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker spil.

Vi har en enorm passion for spil. Den enorme spilinteresse er noget vi gladeligt viderebringer til hver enkelt kunde via vores kæmpe udvalg i spil. Vi har forskellige genrer og kombineret med det brede udvalg af spil, så er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du lige står og mangler.

Udvalget hos dvdoo er bredt fra de nyeste varianter af Assasins Creed, Fifa og Sims til klassiske spil som Civilization, Age Of Empires og Tekken. En gammel spillekonsol er bestemt ikke en hindring for at kunne spille, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Søger du efter en gave, frem for et spil til din egen samling, men mere til din pige eller dreng, så findes der et stort antal udfordringer med læring til de mindste. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Pixeline til de yngste og Teenage Mutant Ninja Turtles og Pokemon til de store.

Det er vores håb, at vores egen interesse for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at du får så meget som muligt ud af Farmer's Dynasty, når du vælger at sætte det på PS4. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Siden 1999 har vi været forhandler af spil, musik og film fra hele verden.

Dvdoo.dk har eksisteret siden 1999, og er Danmarks ældste forhandler af film online. Ser man på tværs af alle markeder er vi derudover også en af landets ældste webshops. Som navnet dvdoo.dk antyder, var det kun DVD produkter vi havde på hylderne, da vi startede vores internetbutik. Og i årenes løb, mens lidenskaben for nye filmformater og film blot blev ved med at gro, begyndte kærligheden for spiluniverset og musikken at spire. Derfor var det helt naturligt, at CD'er og spil endte med at blive en naturlig del af vores sortiment.

Hele tiden at bestræbe os på at frembringe gode oplevelser for kunden har altid været vigtigt for dvdoo.dk. Og med nu mere end 10 års erfaring i branchen har vi fået opbygget et deltaljeret kendskab til, hvad du som kunde har af forventninger, når du besøger vores webshop. Det skal tydeligt skinne igennem, at vi har en dyb lidenskab for musik, film og spil og vi håber at denne digitale kærlighed brænder igennem, og påvirker dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Vi har en omfattende FAQ hvor du som oftest kan finde svar på spørgsmål du måtte have til spil, musik eller film. Vores kundeservice står endvidere altid til din rådighed til at svare på dine spørgsmål, og du kan få fat i os enten per telefon eller via e-mail. Vi håber dit besøg hos dvdoo.dk bliver en behagelig fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners