menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.210 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Far Cry 6 - Yara Edition - PS4

Se alt i Far Cry

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Far Cry 6 (Yara Edition)

SerieFar Cry
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAction
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsFar Cry 6 (Yara Edition), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Far Cry 6 (Yara Edition)

SerieFar Cry
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAction
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsFar Cry 6 (Yara Edition), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Passionen for spil her hos dvdoo.dk er enorm. En interesse som vi er overordentligt begejstrede for at kunne bringe videre til kunderne på grund af det brede udvalg i spil-sektionen. Med det brede udvalg i spil community’et og de forskellige genrer in mente, er det tæt på, at vi kan garantere, at du hos os altid kan finde netop det spil, du gerne vil have.

Udvalget vi kan tilbyde, er meget bredt fra de nyeste varianter af GTA, Sims og Assasins Creed til udødelige klassikere som Tekken, Red Alert og Age Of Empires. Har din spillekonsol et par år på bagen, så behøver du ikke fortvivle, da vi kan tilbyde spil til næsten alle.

Er du på jagt efter en gave og ikke et spil til dig selv, men derimod til den yngre årgang, så kan du også finde en hel masse gode og lærerige spil til de små på hylderne. Lige fra Smølferne og Pixeline til de mindre og Pokemon og Teenage Mutant Ninja Turtles til de større børn.

Vi håber, at bare en lille smule af vores lidenskab for spil smitter af på dig, og at Far Cry 6 (Yara Edition) skaber glæde hver gang, du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

Et univers fuld af spil, film og musik siden slutningen af 1990'erne.

Vi blev etableret i 1999, og er derfor i dag Danmarks ældste forhandler af film på nettet. Ser man på de øvrige markeder er vi endvidere også en af landets ældste internetbutikker. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og som tiden er gået, mens der kom nye filmformater på markedet og vores passion for film blot blev ved med at vokse, begyndte kærligheden for musikken og spiluniverset at forme sig. Så det var klart for os, at både CD'er og spil kom ind i dvdoo.dk's udvalg.

Det er vigtigt for os, at vi altid arbejder på, og får frembragt, den gode kundeoplevelse. Og vores mange års branchekendskab med salg af musik, film og spil har over tid givet os stor kendskab til, hvad kunderne forventer, når de besøger dvdoo.dk. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe kærlighed for spil-, film- og musikuniverset skinner igennem, og smitter af på dig og alle andre, der besøger vores verden af topunderholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du ofte svaret i vores FAQ. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at assistere dig via e-mail eller per telefon. God fornøjelse med dit besøg i vores internetbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners