menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.280 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends - Complete Edition - Playstation Hits - Import - PS4

Se alt i Dynasty Warriors Playstation Hits

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends - Complete Edition (Playstation Hits) (Import)

SerieDynasty Warriors Playstation Hits
PlatformPS4
GenreAction
TagsDynasty Warriors 8: Xtreme Legends, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends - Complete Edition (Playstation Hits) (Import)

SerieDynasty Warriors Playstation Hits
PlatformPS4
GenreAction
TagsDynasty Warriors 8: Xtreme Legends, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil betyder meget for os.

Passionen for spil er meget høj her hos dvdoo. Den store passion for spil er noget vi gladeligt bringer videre til hver enkelt kunde via vores brede udvalg indenfor spil. Takket være det kæmpe store udvalg og adskillige spilgenrer, er det lige før, at vi tør garantere, at du hos dvdoo altid kan finde nøjagtig det spil, du gerne vil have.

Vi spænder bredt, når det kommer til sortimentet fra de nyeste udgaver af Assasins Creed, Skylanders og Battlefield til klassiske spil som Tekken, Counter Strike 1.6 og Donkey Kong. Om du har en gammel eller ny spillekonsol er heller ikke en hindring, da vi kan fremskaffe spil til næsten alle og enhver.

Søger du ikke efter et spil til dig selv, men derimod til dine børn, så tilbyder vi også et utal af lærerige og udfordrende spil til de små. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Disney Infinity til de lidt større børn.

Vi håber, at bare lidt af vores passion for spil smitter af på dig, og at du ofte vil spille Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends - Complete Edition (Playstation Hits) (Import), når du vælger at sætte det på PS4. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Spil, film og musik fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi har eksisteret i Danmark siden 1999, og derfor hører vi til landets ældste filmbutikker online. Sammenligner man vores webshop med de øvrige markeder, har vi endvidere en af Danmarks ældste netshops. Da dvdoo.dk blev etableret var det som en DVD onlinebutik. Og som tiden er gået, mens begejstringen for nye filmformater og film blot blev ved med at vokse, startede vores interesse for musikken og spiluniverset. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os en selvfølge.

Vi har konstant fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og brancheerfaringen, som vi over tid har samlet, har givet os et detaljeret billede af, hvilke forventninger kunderne har, når de vælger at benytte vores onlineshop. Det skal tydeligt skinne igennem, at vi har en dyb lidenskab for film, spil og musik og vi ønsker at denne digitale kærlighed brænder helt igennem, og smitter positivt af på samtlige, der besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Spørgsmål til spil, film eller musik kan du tit finde svar på i vores FAQ. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at hjælpe dig per telefon eller via e-mail. Rigtig god fornøjelse med dit besøg på dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners