menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.284 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Battlefield 5 / V - Nordic - PS4

Se alt i 2 Verdenskrig Battlefield

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Battlefield 5 / V - Nordic

Serie2 Verdenskrig Battlefield
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreFirst Person Shooter
TagsBattlefield 5 / V, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Battlefield 5 / V - Nordic

Serie2 Verdenskrig Battlefield
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreFirst Person Shooter
TagsBattlefield 5 / V, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om spil.

Hos dvdoo.dk er passionen for spil meget høj. Det er naturligvis en lidenskab, som vi er glade for at kunne give videre til vores kunder via det brede spiludvalg. På grund af vores enorme udvalg og mange genrer indenfor spilverdenen, er det lige før, at vi kan garantere, at du hos dvdoo hver gang kan finde netop det spil, du er på jagt efter.

Udvalget vi kan tilbyde, er meget bredt fra spritnye udgivelser af Simulatorspil, Battlefield og GTA til udødelige klassikere som Donkey Kong, Tekken og Counter Strike 1.6. Alderen på din spillekonsol er ikke nødvendigvis en stopklods, da vi har spillene til næsten alle former for konsoller.

Hvis du ikke leder efter et spil til dig selv, men derimod til børn, så kan du uden besvær finde spil, som udfordrer de små og som giver dem læring og leg. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Dora Udforskeren til de allermindste og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de lidt større.

Vi håber, at vores interesse har smittet dig - bare lidt, og at du tit vil spille Battlefield 5 / V - Nordic, når du vælger at sætte det på PS4. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Film, musik og spil fra overalt i verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi har eksisteret i Danmark siden 1999, og derfor hører vi til blandt landets ældste forhandlere af film på nettet. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste online butikker i landet på tværs af alle de øvrige markeder. Til at begynde med var der udelukkende DVD produkter på hylderne i vores webbutik. Og som årene er gået, mens der kom nye filmformater på markedet og vores begejstring for film blot blev ved med at vokse, begyndte en interesse for spil og musik at gro. Så der gik ikke lang tid før vi også havde spil og musik CD'er i vores sortiment.

At skabe den bedste kundeoplevelse, er noget vi altid bestræber os på. Og med mere end et årtis erfaring i denne branche har vi fået opbygget et deltaljeret kendskab til, hvad du som kunde har af ønsker, når du kommer forbi vores netshop. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb passion for spil, film og musik og vi håber at denne kærlighed for det digitale brænder igennem, og at det ikke kan undgå at smitte af på dig, når du besøger vores univers af topunderholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du ofte svaret i vores FAQ. Er du stadig i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som er parat til at hjælpe dig per telefon eller via e-mail. Vi håber dit besøg hos os bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners