menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Baldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2 - PS4

Se alt i Baldurs Gate

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Baldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2

SerieBaldurs Gate
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRpg
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentBioware
TagsBaldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Baldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2

SerieBaldurs Gate
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRpg
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentBioware
TagsBaldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Vi har en kæmpe interesse for spil her på dvdoo.dk. Den enorme spilinteresse er noget vi gerne videregiver til kunderne via vores kæmpe store udvalg af spil. Spiluniverset byder på mange forskellige genrer og kombineret med vores store udvalg, så er vi slet ikke i tvivl om, at du vil finde præcist det spil, du leder efter.

Udvalget vi kan præsentere, er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Sims, Skylanders og Fifa til spil som Age Of Empires, Donkey Kong og Tekken. Det er ikke nogen hindring om du har en gammel spillekonsol, for vi har spil til enhver.

Hvis du ikke søger et spil til dig selv, men snarere noget til børn, så kan du let finde spil, som udfordrer dine børn og som giver dem leg og læring. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Disney Infinity og Teenage Mutant Ninja Turtles til de større børn.

Vi håber, at bare en lille smule af vores passion for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Baldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2 vil skabe glæde hver eneste gang, du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Rigtig god fornøjelse.

Siden 1999 har vi forhandlet musik, spil og film fra hele verden.

I Danmark har vi eksisteret siden 1999, og vi hører derfor til landets ældste filmbutikker online. På tværs af alle markeder er vi derudover blandt landets ældste webshops. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og som tiden gik, mens der kom nye filmformater på markedet og vores lidenskab for film blot blev ved med at vokse, blev vores tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken grundlagt. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os helt naturligt.

Hos dvdoo.dk har vi hele tiden fokus på den gode kundeoplevelse. Og mange års branchekendskab har efterhånden givet os et farverigt og nuanceret billede af, hvad kunderne ønsker, når de besøger dvdoo.dk. Vi ønsker blandt andet, at vores store kærlighed for musik, film og spil er helt tydelig, og præger dig når du kommer forbi vores underholdningsunivers.

Find svaret på dine spørgsmål til vores udvalg af film, spil eller musik i vores store FAQ. Du kan også sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have yderligere spørgsmål - de er altid klar til at assistere dig med et glimt i øjet og godt humør. Vi håber dit besøg i vores onlineshop bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.648 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners