menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.143 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Assassin's Creed: Origins - PS4

Se alt i Assassins Creed

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Assassin's Creed: Origins

SerieAssassins Creed
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
TagsAssassin's Creed: Origins, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Assassin's Creed: Origins

SerieAssassins Creed
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
TagsAssassin's Creed: Origins, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker at spille.

Hos dvdoo har vi en stor lidenskab for spil. Den store spilinteresse er noget vi gladeligt viderebringer til hver enkelt kunde via det store spil-udvalg. Takket være adskillige genrer indenfor spil og det kæmpe udvalg, er vi helt sikre på, at du hos os kan få netop det spil, du er på jagt efter.

Udvalget hos os er stort fra de nyeste udgaver af Battlefield, Sims og Assasins Creed til gamle klassikere som Counter Strike 1.6, Civilization og Mario Kart. Din spillekonsols alder skal ikke automatisk opfattes som en stopklods, da vores sortiment dækker snart sagt alle konsoller.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du leder efter, men mere til din pige eller dreng, så findes der masser af udfordringer med læring til de små. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Pokemon og Super Mario til de lidt større.

Vi håber, at vores passion har smittet dig bare lidt, og at du bliver rigtig glad for Assassin's Creed: Origins, når det bliver sat i PS4. Rigtig god fornøjelse.

Siden 1999 har vi leveret musik, spil og film fra hele verden.

Dvdoo.dk er den ældste forhandler af film på internettet i Danmark, da vi har solgt film, spil og musik siden 1999. Ser man på tværs af alle markeder er vi endvidere også en af landets ældste webshops. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og som årene gik, mens vores begejstring for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom på markedet, begyndte interessen for musikken og spiluniverset at gro. Derfor var det en selvfølge, at spil og CD'er endte med at blive en fast del af vores udvalg.

Hos dvdoo.dk har vi altid haft fuld fokus på at kunden får en god oplevelse. Og med nu mere end 10 års indsigt i branchen har vi fået opbygget et grundigt kendskab til, hvad man som kunde har af ønsker og forventninger til lige netop vores webshop. Det skal tydeligt skinne igennem, at vi har en dyb lidenskab for spil, film og musik og vi håber at denne kærlighed for det digitale brænder igennem, og ikke kan undgå at smitte af på dig, som besøgende i vores univers af topunderholdning.

Find svaret på dine spørgsmål til vores udvalg af musik, film eller spil i vores omfattende FAQ. Er du stadig i tvivl er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice som er klar til at hjælpe dig via e-mail eller per telefon. Dvdoo.dk ønsker dig god fornøjelse med dit besøg i vores webshop.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners