menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter indtil
  31. januar 2022
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.730 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Assassin's Creed Origins & Odyssey - PS4

Se alt i Assassins Creed

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Assassin's Creed Origins & Odyssey

SerieAssassins Creed
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionStealth
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsAssassin's Creed Origins & Odyssey, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Assassin's Creed Origins & Odyssey

SerieAssassins Creed
PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionStealth
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsAssassin's Creed Origins & Odyssey, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om spil.

Passionen for spil er stor hos dvdoo.dk. Vi er rigtig glade, når vi kan videreformidle lidenskaben for spil til kunderne via vores store udvalg i spillekategorien. Takket være adskillige spilgenrer og det kæmpe store udvalg, er det vores klare overbevisning, at du vil finde nøjagtig det spil, du er på udkig efter.

Vi spænder bredt, hvad angår vores sortiment fra de nyeste versioner af GTA, Fifa og simulatorspil til gamle klassikere som Red Alert, Civilization og Mario Kart. Der er ikke nogen grund til at bekymre sig om en spillekonsol er for gammel, da vores sortiment indeholder spil til stort set alle.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du søger, men derimod til din pige eller dreng, så har dvdoo.dk også masser til de mindste i form af motiverende og lærerige spil. Lige fra Pixeline og Ni Hao Kai-Lan til familiens yngste medlemmer og Disney Infinity og Pokemon til de store.

Det er vores håb, at vores egen lidenskab for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at Assassin's Creed Origins & Odyssey vil give dig masser af gode spilletimer, når du vælger at sætte det på PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Et univers af spil, film og musik siden slutningen af 1990'erne.

Vi har eksisteret i Danmark siden 1999, og derfor hører vi til blandt landets ældste forhandlere af film online. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste webbutikker i Danmark på tværs af de øvrige markeder. Til at begynde med havde vi kun DVD produkter på hylderne i vores netbutik. Og i årenes løb, mens vores passion for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom på markedet, fik vi også interesse i både musik- og spiluniverset. Så det var selvsagt for os, at både CD'er og spil kom ind i dvdoo.dk's udvalg.

Hos dvdoo.dk har vi altid haft fuld fokus på at kunden får en god oplevelse. Og brancheerfaringen, som vi i årenes løb har oparbejdet, har givet os et nuanceret billede af, hvad du som kunde forventer, når du besøger vores onlinebutik. For os er det essentielt, at vores dybe kærlighed for spil-, film- og musikuniverset skinner tydeligt igennem, og smitter af på alle, som kommer forbi vores univers af kvalitetsunderholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du tit et svar i vores FAQ. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at assistere dig per telefon eller via e-mail. Vi håber dit besøg i vores onlineshop bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners