menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter indtil
  31. januar 2022
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.617 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.
Bullet Vi bytter indtil den 31. januar

Assassin's Creed IV - 4 - Black Flag - Playstation Hits - PS4

Se alt i Assassins Creed

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Assassin's Creed Iv (4) Black Flag (Playstation Hits)

SerieAssassins Creed
PlatformPs4
GenreActionAdventure
ProducentUbi Soft
TagsAssassin's Creed Iv (4) Black Flag (Playstation Hits), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Assassin's Creed Iv (4) Black Flag (Playstation Hits)

SerieAssassins Creed
PlatformPs4
GenreActionAdventure
ProducentUbi Soft
TagsAssassin's Creed Iv (4) Black Flag (Playstation Hits), Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker alle typer spil.

Hos dvdoo har vi en enorm interesse for spil. Det er en lidenskab, som vi er glade for at kunne videregive til vores kunder via vores kæmpe udvalg indenfor spillekategorien. På baggrund af det kæmpe udvalg og de forskellige genrer indenfor spil, er det vores klare overbevisning, at du vil finde præcist det spil, du gerne vil have.

Udvalget hos os er bredt fra de nyeste versioner af Skylanders, Fifa og Sims til skudsikre klassikere som Donkey Kong, Civilization og Tekken. Din spillekonsols alder er ikke nødvendigvis en stopklods, da vores udvalg dækker snart sagt alle konsoller.

Leder du ikke efter et spil til dig selv, men snarere noget til din pige eller dreng, så har vi også en hel masse udfordrende og lærerige spil til de mindste. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Pixeline til de små og Teenage Mutant Ninja Turtles og Pokemon til de store.

Vi bliver glade hvis vores store passion for spil har en indvirkning på dig, og at du får stor fornøjelse ud af Assassin's Creed Iv (4) Black Flag (Playstation Hits), når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

En verden af musik, spil og film siden slutningen af 1990'erne.

Som forhandler af film, musik og spil online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som landets ældste underholdningsbutik på nettet. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste onlineshops i Danmark på tværs af alle de øvrige markeder. Vi blev etbaleret som en onlineshop udelukkende med salg af DVD film. Og i årenes løb, mens passionen for film blev ved med at vokse og nye filmformater kom på markedet, blev vores store kærlighed for både musik og spil vakt til live. Derfor var det indlysende, at spil og CD'er endte med at blive en naturlig del af vores sortiment.

At skabe den bedste oplevelse for kunden, er noget vi konstant bestræber os på. Og branchekendskabet, som vi med tiden har samlet, har givet os et detaljeret billede af, hvilke ønsker vores kunder har, når de søger efter musik, spil eller film hos os. Der må slet ikke være nogen tvivl om vores store interesse i og passion for film, spil og musik og vi håber denne lidenskab tydeliggøres, og påvirker dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Har du spørgsmål til musik, spil eller film kan du ofte finde svar i vores FAQ sektion. Ellers er du naturligvis også til enhver tid velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail eller per telefon, der altid hjælper dig med et smil på læben. God fornøjelse med besøget på dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners