menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.145 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Alien: Isolation - PS4

Se alt i Alien

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Alien: Isolation

SerieAlien
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionHorror
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsAlien: Isolation, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Fakta om Alien: Isolation

SerieAlien
PlatformPS4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionHorror
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsAlien: Isolation, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playstation4

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af spil.

Passionen for spil her hos dvdoo.dk er enorm. En interesse som vi er mere end begejstrede for at kunne bringe videre til kunderne via det store spiludvalg. Med de forskellige genrer og det brede udvalg i spil community’et in mente, kan vi næsten garantere, at vi har nøjagtig det spil på hylderne, som du søger.

Udvalget vi kan tilbyde, er meget bredt fra de seneste varianter af Sims, Skylanders og Battlefield til skudsikre klassikere som Red Alert, Counter Strike 1.6 og Tekken. Om du har en gammel eller ny konsol til spil er heller ikke en hindring, da vi kan skaffe spil til alle og enhver.

Er det ikke et spil til dig selv du søger, men derimod til din dreng eller pige, så tilbyder vi også et utal af udfordrende og lærerige spil til de mindste. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan til familiens yngste medlemmer og Lego Star Wars og Disney Infinity til de større børn.

Det er vores håb, at vores passion for spil sætter sig på dig, og at du tit vil spille Alien: Isolation, når du er klar på underholdning i selskab med din PS4. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

En hel verden fyldt med musik, film og spil siden 1999.

I Danmark har vi eksisteret siden 1999, og vi hører derfor til blandt landets ældste forhandlere af film på internettet. Sammenligner man dvdoo med de andre markeder, er vi endvidere også blandt landets ældste netbutikker. Vi startede op som en netbutik udelukkende med salg af DVD. Og som tiden er gået, mens vores interesse for nye film blot er vokset og vokset, begyndte tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken at spire. Det stod os derfor klart, at kunderne også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af CD'er og spil.

For os er det meget vigtigt, at vi altid har fokus på, og får skabt, den gode oplevelse for kunden. Og vores mange år i branchen med online salg af musik, film og spil har i årenes løb givet os omfattende kendskab til, hvad du som kunde ønsker, når du besøger vores webbutik. Vi håber at vores kærlighed for film, spil og musik skinner klart igennem, og ikke kan undgå at smitte af på dig, når du besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Spørgsmål til spil, film eller musik kan du ofte finde svar på i vores FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til rådighed for dig til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan kontakte os enten per telefon eller via e-mail. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners