menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.145 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Tomb Raider - Essentials - PS3

Se alt i Tomb Raider

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Tomb Raider (Essentials)

SerieTomb Raider
PlatformPS3
GenreActionAdventure
TagsTomb Raider (Essentials), Til Ps3, Playstation 3, Ps 3, Playstation3

Fakta om Tomb Raider (Essentials)

SerieTomb Raider
PlatformPS3
GenreActionAdventure
TagsTomb Raider (Essentials), Til Ps3, Playstation 3, Ps 3, Playstation3

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker alle typer spil.

Hos os er passionen for spil meget høj. Vi er rigtig glade, når vi kan formidle passionen for spil videre til kunderne via det brede udvalg vi har i spillekategorien. Takket være adskillige genrer indenfor spil og det enorme udvalg, er det lige før vi kan garantere, at vi har nøjagtig det spil på hylderne, som du har i kikkerten.

Det sortiment du finder hos dvdoo, favner vidt fra de nyeste varianter af Fifa, GTA og Assasins Creed til spil som Age Of Empires, Tekken og Counter Strike 1.6. Din spillekonsols alder skal ikke automatisk opfattes som en stopklods, da vi har spil til alle.

Hvis du ikke leder efter et spil til dig selv, men derimod til din pige eller dreng, så tilbyder vi også en hel masse lærerige og udfordrende spil til de små. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Pokemon og Lego Star Wars til de store.

Vi håber, at vores store interesse for spil indvirker bare lidt på dig, og at du tit vil spille Tomb Raider (Essentials), når du sætter det på PS3. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Siden slutningen af 1990'erne har vi forhandlet musik, film og spil fra hele verden.

Dvdoo.dk er Danmarks ældste forhandler af film på nettet, da vi har solgt film, spil og musik siden 1999. Vi er faktisk også en af Danmarks ældste netbutikker når man ser på tværs af de øvrige markeder. Som vores navn antyder, var det kun DVD film vi havde i vores sortiment, da vi startede vores onlineshop. Og som årene er gået, mens vores lidenskab for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom på markedet, begyndte en interesse for musik og spil at spire. Så det var helt naturligt for os, at både CD'er og spil blev en del af dvdoo.dk's udvalg.

At skabe den bedste oplevelse for kunden, er noget vi konstant bestræber os på. Og de mange års branchekendskab har efterhånden givet os et nuanceret og farverigt billede af, hvad du som kunde har af ønsker, når du besøger vores onlinebutik. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store passion for universet af musik, spil og film skinner klart igennem, og præger dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Spørgsmål til film, spil eller musik kan du tit finde svar på i vores FAQ. Ellers er du selvfølgelig også til enhver tid velkommen til at kontakte kundeservice via e-mail eller per telefon, som altid hjælper dig med et smil på læben. Vi håber dit besøg hos os bliver en behagelig fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners