menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.202 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Sleeping Dogs - Essentials - PS3

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Sleeping Dogs (Essentials)

PlatformPS3
GenreThird Person ShooterFree-Roam
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsSleeping Dogs (Essentials), Til Ps3, Playstation 3, Ps 3, Playstation3

Fakta om Sleeping Dogs (Essentials)

PlatformPS3
GenreThird Person ShooterFree-Roam
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsSleeping Dogs (Essentials), Til Ps3, Playstation 3, Ps 3, Playstation3

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om alle typer spil.

Hos dvdoo.dk er vi uhyre passionerede når det kommer til spil. Vi er rigtig glade, når vi kan videregive interessen for spil til kunderne via det store spiludvalg. Vi har et stort udvalg af spil og kombineret med de forskellige genrer, så er vi sikre på, at du hos os vil kunne finde nøjagtig det spil, du gerne vil have.

Det sortiment vi har, favner bredt fra de seneste varianter af Skylanders, GTA og Fifa til udødelige klassikere som Mario Kart, Counter Strike 1.6 og Tekken. Det er ikke nogen hindring om du har en gammel spillekonsol, for dvdoo.dk har spil til alle.

Er det ikke et spil til dig du er på jagt efter, men i stedet til din dreng eller pige, så kan du let finde spil, som udfordrer dine børn og fodrer dem med læring. Lige fra Dora Udforskeren og Ni Hao Kai-Lan til familiens yngste medlemmer og Pokemon og Super Mario til de lidt større børn.

Vi håber, at bare lidt af vores interesse for spil smitter af på dig, og at Sleeping Dogs (Essentials) skaber glæde hver gang, du sætter det i PS3. Rigtig god fornøjelse.

Siden 1999 har vi været leverandør af underholdning fra hele verden.

Vi har solgt musik, film og spil siden 1999, og vi er derfor i dag den ældste forhandler indenfor vores branche i Danmark. Sammenligner man vores onlinebutik med de øvrige markeder, har vi derudover en af Danmarks ældste netbutikker. Da dvdoo.dk blev startet var det som en online DVD butik. Og som årene er gået, mens der kom nye filmformater på markedet og vores passion for film blot blev ved med at vokse, blev en tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset grundlagt. Det faldt os derfor naturligt, at kunderne også skulle bruge dvdoo.dk som fast forhandler af spil og CD'er.

Hos dvdoo.dk har vi konstant fokus på at kunden får en god oplevelse. Og de mange års erfaring som forhandler af spil, musik og film på internettet har givet os stor indsigt i, hvad du som kunde har af ønsker, når du besøger vores internetbutik. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe interesse i spil-, musik- og filmuniverset skinner klart igennem, og ikke kan undgå at smitte af på dig, som besøgende i vores univers af underholdning.

Find svaret på dine spørgsmål til vores udvalg af film, spil eller musik i vores store FAQ. Vores kundeservice står derudover altid til din rådighed til at svare på dine spørgsmål, og du kan tage fat i os enten per telefon eller via e-mail. Dvdoo.dk ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg i vores onlinebutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners