menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Lego Batman 2: Dc Super Heroes - Essentials - PS3

Se alt i Lego Batman  

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Lego Batman 2: Dc Super Heroes - Essentials

SerieLego Batman  
PlatformPs3
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionPlatform
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentWarner Home Video
TagsLego Batman 2: Dc Super Heroes, Til Ps3, Playstation 3, Ps 3, Playstation3

Fakta om Lego Batman 2: Dc Super Heroes - Essentials

SerieLego Batman  
PlatformPs3
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionPlatform
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentWarner Home Video
TagsLego Batman 2: Dc Super Heroes, Til Ps3, Playstation 3, Ps 3, Playstation3

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil betyder meget for dvdoo.dk.

Hos os er lidenskaben for spil meget høj. Vi er utrolig glade, når vi kan give interessen for spil videre til hver enkelt kunde på grund af det store udvalg i spil-sektionen. Med det brede udvalg i spil community’et og de mange genrer in mente, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du leder efter.

Sortimentet vi kan fremvise, er meget bredt fra de nyeste udgaver af Battlefield, GTA og simulatorspil til udødelige klassikere som Counter Strike 1.6, Civilization og Tekken. Alderen på din spillekonsol skal ikke automatisk opfattes som en stopklods, da vores udvalg har spil til stort set enhver.

Hvis spillet som du søger ikke er til dig selv, men snarere noget til din pige eller dreng, så finder du spil på dvdoo.dk, som udfordrer børnene til at tænke sig om. Lige fra Dora Udforskeren og Smølferne til de mindre og Pokemon og Super Mario til de lidt større børn.

Vi håber, at bare en smule af vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du får stor glæde af Lego Batman 2: Dc Super Heroes - Essentials, når du vælger at sætte det på PS3. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Spil, musik og film fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk blev etableret i 1999, og er blandt landets ældste filmbutikker online. Ser man på tværs af de øvrige markeder er vi faktisk også en af landets ældste onlineshops. I starten havde vi kun DVD produkter på hylderne i vores onlineshop. Og som årene er gået, mens der kom nye filmformater på markedet og vores lidenskab for film blot blev ved med at vokse, fik vi også interesse i både musik- og spiluniverset. Derfor var det selvsagt, at både CD'er og spil skulle være i dvdoo.dk's sortiment.

At vi altid frembringer en optimal kundeoplevelse, er meget vigtigt for os. Og med tiden har de mange års kendskab til denne branche givet os et deltaljeret og farverigt billede af, hvilke forventninger kunder har, når de besøger vores onlineshop. For os er det afgørende, at vores dybe interesse i musik-, spil- og filmuniverset tydeligt skinner igennem, og ikke kan undgå at smitte af på dig, når du besøger vores verden af topunderholdning.

Har du spørgsmål til spil, musik eller film kan du ofte finde svar i vores FAQ. Du kan også sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat har yderligere spørgsmål - de er altid klar til at hjælpe dig med et glimt i øjet og godt humør. Vi håber dit besøg hos os bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

26.481 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners