menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.339 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Pathfinder: Kingmaker - PC

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Pathfinder: Kingmaker

PlatformPC
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRpg
TagsPathfinder: Kingmaker, Til Pc

Fakta om Pathfinder: Kingmaker

PlatformPC
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRpg
TagsPathfinder: Kingmaker, Til Pc

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af spil.

Vi har en kæmpe lidenskab for spil her på dvdoo.dk. Den enorme passion for spil er noget vi gerne giver videre til hver enkelt kunde via vores kæmpe udvalg i spil. Med det store udvalg i spil community’et og de forskellige genrer in mente, er det lige før vi kan garantere, at vi har netop det spil på hylderne, som du gerne vil have.

Det sortiment du finder hos os, favner vidt fra de seneste udgaver af GTA, Skylanders og Battlefield til spil som Age Of Empires, Mario Kart og Civilization. Om du har en gammel eller ny spillekonsol er heller ikke en hindring, da vi kan fremskaffe spil til alle og enhver.

Er du på udkig efter en gave og ikke et spil til dig selv, men snarere noget til dit barn, så finder du også et utal af lærerige og gode spil til de små på hylderne. Lige fra Pixeline og Ni Hao Kai-Lan som kan spilles fra 3 års alderen og Lego Star Wars og Teenage Mutant Ninja Turtles til de store.

Vi håber, at bare en smule af vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Pathfinder: Kingmaker vil betyde masser af gode spilletimer, når du er klar på underholdning i selskab med din PC. God fornøjelse.

Underholdning fra overalt i verden siden 1999.

Dvdoo.dk blev etableret i 1999, og er blandt landets ældste forhandlere af film online. Vi er faktisk også en af Danmarks ældste onlineshops på tværs af alle markeder. Vi startede op som en netbutik udelukkende med salg af DVD. Og som tiden gik, mens begejstringen for nye filmformater og film blot blev ved med at vokse, blev en tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken grundlagt. Det var derfor indlysende for os, at kunderne også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af spil og CD'er.

Vi har konstant fokus på at kunden vil få en rigtig god oplevelse. Og de mange års branchekendskab har med tiden givet os et nuanceret og farverigt billede af, hvad du som kunde har af ønsker, når du besøger vores internetbutik. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb lidenskab for film, musik og spil og vi ønsker at denne digitale kærlighed brænder helt igennem, og påvirker dig når du kommer forbi vores underholdningsunivers.

Har du et eller flere spørgsmål til spil, musik eller film kan du ofte finde svar i vores FAQ sektion. Vores kundeservice står derudover altid til din rådighed til at svare på dine spørgsmål, og du kan få fat i os enten per telefon eller via e-mail. Rigtig god fornøjelse med besøget i vores onlinebutik.

Information
 • Webshoppen lukker
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners