menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Lego Star Wars: The Force Awakens - PC

Se alt i Lego Lego Star Wars

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Lego Star Wars: The Force Awakens

SerieLego Lego Star Wars
PlatformPc
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
ProducentWarner
TagsLego Star Wars: The Force Awakens, Til Pc

Fakta om Lego Star Wars: The Force Awakens

SerieLego Lego Star Wars
PlatformPc
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
ProducentWarner
TagsLego Star Wars: The Force Awakens, Til Pc

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil betyder meget for os.

Vi er meget dedikerede når det kommer til spil. Det er naturligvis en lidenskab, som vi er glade for at kunne viderebringe til kunderne via det brede udvalg, som vi har i kategorien spil. På grund af vores store udvalg og de mange forskellige genrer indenfor spil, er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du gerne vil have.

Udvalget hos os er stort fra helt dugfriske udgivelser af Battlefield, GTA og simulatorspil til ældre klassikere som Age Of Empires, Tekken og Red Alert. Om du har en ny eller gammel konsol til spil er heller ikke en hindring, for vi har spil til stort set alle.

Er det en gaveidé, du er på udkig efter, i stedet for noget til dig selv, men snarere noget til din pige eller dreng, så tilbyder vi også et stort antal udfordrende og lærerige spil til de mindste. Lige fra Dora Udforskeren og Ni Hao Kai-Lan til de mindre og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de lidt større.

Vi håber, at vores store spilinteresse indvirker bare lidt på dig, og at Lego Star Wars: The Force Awakens vil give dig mange gode spilletimer, når du vælger at sætte det i PC. Rigtig god fornøjelse.

Underholdning fra overalt i verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi har været forhandler af spil, film og musik siden vi startede i 1999, og derfor er vi i dag den ældste forhandler indenfor vores branche i Danmark. På tværs af alle markeder er vi derudover blandt landets ældste onlineshops. Det var udelukkende DVD film vi fokuserede på, da vi etablerede vores netshop. Og som årene er gået, mens lidenskaben for film blev større og større og nye filmformater kom på markedet, fik vi også smag for både spil- og musikuniverset. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os en selvfølge.

Konstant at arbejde for gode kundeoplevelser har altid været helt essentielt for dvdoo.dk. Og de mange års erfaring med salg af spil, film og musik på internettet har givet os stor indblik i, hvad du som kunde har af forventninger, når du besøger vores onlineshop. Vi håber at vores kærlighed for musik, film og spil brænder tydeligt igennem, og præger dig når du besøger vores underholdningsunivers.

Spørgsmål til film, spil eller musik kan du tit finde gode svar på i vores omfattende FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til rådighed for dig til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan kontakte os enten per telefon eller via e-mail. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit besøg i vores netshop.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

27.050 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners