menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.127 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Hearts Of Iron Anthology - PC

Se alt i 2 Verdenskrig

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Hearts Of Iron Anthology

Serie2 Verdenskrig
PlatformPC
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategi
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsHearts Of Iron Anthology, Til Pc

Fakta om Hearts Of Iron Anthology

Serie2 Verdenskrig
PlatformPC
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategi
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsHearts Of Iron Anthology, Til Pc

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Alle former for spil betyder meget for dvdoo.dk.

Hos dvdoo er vi opslugt af spil. Det er selvfølgelig en lidenskab, som vi er glade for at kunne videregive til vores kunder på grund af det brede udvalg i spilsektionen. Vi har mange forskellige genrer og kombineret med det brede udvalg af spil, så er vi sikre på, at du hos dvdoo.dk kan finde netop det spil, du har i kikkerten.

Udvalget vi kan tilbyde, er meget bredt fra helt dugfriske udgivelser af Skylanders, GTA og Sims til klassiske spil som Mario Kart, Donkey Kong og Red Alert. En ældre konsol er ikke en hindring for at kunne spille, for vi har spil til alle.

Leder du efter en gaveidé, frem for et spil til din egen samling, men mere til den yngre årgang, så kan du let finde spil, som udfordrer dine børn og fodrer dem med læring og leg. Lige fra Smølferne og Ni Hao Kai-Lan til de små og Teenage Mutant Ninja Turtles og Lego Star Wars til de lidt ældre børn.

Det vil glæde os hvis vores interesse for spil smitter af på dig, og at du får stor fornøjelse ud af Hearts Of Iron Anthology, når du er klar på underholdning i selskab med din PC. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Underholdning fra overalt i verden siden slutningen af 1990'erne.

Som forhandler af spil, film og musik online siden 1999, karakteriseres dvdoo.dk som landets ældste filmbutik på nettet. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste webbutikker i landet på tværs af de øvrige markeder. Det var som DVD netshop, vi startede op. Og som årene gik, mens passionen for nye filmformater og film blot blev ved med at gro, begyndte tilsvarende interesse for musikken og spiluniverset at spire. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os helt naturligt.

At vi altid frembringer en optimal oplevelse for kunden, er helt essentielt for os. Og brancheerfaringen, som vi med tiden har samlet, har givet os et komplet billede af, hvilke ønsker vores kunder har, når de handler film, musik eller spil hos os. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe kærlighed for spil-, film- og musikuniverset skinner klart igennem, og smitter af på samtlige, der kommer forbi vores univers af topunderholdning.

Ligger du inde med et eller flere spørgsmål så har vi en omfattende FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Tag fat i vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at assistere dig via e-mail eller per telefon. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners