menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Blizzard Battlenet Authenticator - PC

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Blizzard Battlenet Authenticator

PlatformPc
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreDiverse
ProducentActivision
TagsBlizzard Battlenet Authenticator, Til Pc

Fakta om Blizzard Battlenet Authenticator

PlatformPc
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreDiverse
ProducentActivision
TagsBlizzard Battlenet Authenticator, Til Pc

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker alle typer spil.

Vi er meget interesserede i spil. Denne store passion viderebringer vi gladeligt til hver enkelt kunde på grund af det brede udvalg i spilsektionen. Takket være det kæmpe udvalg og adskillige genrer indenfor spil, er det tæt på, at vi godt tør garantere, at du hos os hver gang kan finde netop det spil, du leder efter.

Vores sortiment er meget bredt fra de seneste udgaver af Sims, Fifa og Skylanders til spil som Civilization, Age Of Empires og Counter Strike 1.6. Om du har en gammel eller ny spillekonsol er heller ikke en hindring, for vi har spil til enhver.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du leder efter, men derimod til din dreng eller pige, så har vi også mange udfordrende og lærerige spil til de små. Lige fra Dora Udforskeren og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Pokemon og Lego Star Wars til de større børn.

Vi håber vores lidenskab for spil smitter bare lidt af på dig, og at Blizzard Battlenet Authenticator vil skabe glæde hver gang, du er klar på underholdning i selskab med din PC. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

Siden slutningen af 1990'erne har vi været forhandler af underholdning fra hele verden.

Vi har eksisteret i Danmark siden 1999, og vi hører derfor til landets ældste filmbutikker på nettet. Vi er faktisk også en af Danmarks ældste webshops når man ser på tværs af de øvrige markeder. Det var kun DVD'er vi fokuserede på, da vi startede vores onlinebutik. Og som årene er gået, mens vores passion for film bare blev større og større og flere filmformater kom frem, startede vores interesse for musikken og spiluniverset. Det var derfor indlysende for os, at kunderne også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af spil og CD'er.

Hos dvdoo.dk har vi altid haft fuld fokus på at kunden får en god oplevelse. Og vores mange års branchekendskab med salg af film, musik og spil har over tid givet os omfattende viden om, hvad du som kunde har af ønsker, når du besøger vores onlinebutik. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store kærlighed for universet af musik, spil og film skinner klart igennem, og smitter af på alle, som kommer forbi vores verden af topunderholdning.

Har du et eller flere spørgsmål til spil, film eller musik kan du som regel finde svar i vores FAQ. Vores kundeservice står endvidere altid til rådighed for dig til at svare på dine spørgsmål, og du kan få fat i os enten via e-mail eller per telefon. Rigtig god fornøjelse med dit besøg på dvdoo.dk.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

27.043 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners