menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.335 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Trash Sailors - Nintendo Switch

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Trash Sailors

PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreBørnespil
TagsTrash Sailors

Fakta om Trash Sailors

PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreBørnespil
TagsTrash Sailors

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om alle typer spil.

Interessen for spil her hos dvdoo.dk er enorm. Den enorme interesse for spil er noget vi gladeligt bringer videre til vores kunder via det brede udvalg, som vi har i spil-kategorien. På grund af vores brede udvalg og mange genrer indenfor spil, er vi slet ikke i tvivl om, at du vil finde præcist det spil, du leder efter.

Udvalget hos dvdoo.dk er stort fra de seneste udgaver af Fifa, Skylanders og Battlefield til spil som Donkey Kong, Mario Kart og Red Alert. Det er bestemt ikke en hindring om du ligger inde med en ældre spillekonsol, da vores sortiment indeholder spil til stort set enhver.

Søger du ikke efter et spil til dig selv, men i stedet til din dreng eller pige, så tilbyder vi også en hel masse udfordrende og lærerige spil til de små. Lige fra Pixeline og Ni Hao Kai-Lan til de yngste og Teenage Mutant Ninja Turtles og Disney Infinity til de lidt større.

Vi håber, at bare lidt af vores interesse for spil smitter af på dig, og at du tit vil spille Trash Sailors, når du sætter det i Nintendo Switch. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

En hel verden af spil, film og musik siden 1999.

Dvdoo.dk er Danmarks ældste forhandler af film online, da vi har solgt musik, spil og film siden 1999. Sammenligner man os med de øvrige markeder, er vi endvidere også blandt landets ældste webbutikker. Da dvdoo.dk blev startet var det som en online DVD butik. Og som årene gik, mens lidenskaben for nye filmformater og film blot fortsatte med at gro, begyndte en tilsvarende interesse for musikken og spiluniverset at tage form. Derfor var det indlysende, at spil og CD'er blev en fast del af vores sortiment.

Konstant at arbejde for gode kundeoplevelser har altid været vigtigt for os. Det kendskab til branchen som vi har oparbejdet efter mere end et årti giver os omfattende og detaljeret viden om, hvilke ønsker vores kunder har, når de besøger vores internetbutik. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store lidenskab for universet af spil, musik og film skinner klart igennem, og smitter positivt af på samtlige, der besøger vores verden af topunderholdning.

Har du spørgsmål til spil, musik eller film kan du ofte finde svar i vores FAQ sektion. Ellers er du selvfølgelig også til enhver tid velkommen til at kontakte vores kundeservice per telefon eller via e-mail, der altid hjælper med et smil på læben. God fornøjelse med besøget i vores onlinebutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners