menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.280 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Tiny Troopers Xl - Code In A Box - Nintendo Switch

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Tiny Troopers Xl (Code In A Box)

PlatformNintendo Switch
GenreActionArcade
TagsTiny Troopers Xl (Code In A Box)

Fakta om Tiny Troopers Xl (Code In A Box)

PlatformNintendo Switch
GenreActionArcade
TagsTiny Troopers Xl (Code In A Box)

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om alle typer spil.

Hos dvdoo.dk er vi meget dedikerede når det kommer til spil. Vi er rigtig glade, når vi kan viderebringe passionen for spil til hver enkelt kunde via vores kæmpe udvalg i kategorien spil. Grundet de mange genrer og det kæmpe udvalg indenfor spilverdenen, er det lige før vi kan garantere, at vi har præcist det spil på hylderne, som du lige står og mangler.

Vi spænder bredt, når det kommer til sortimentet fra de nyeste udgaver af Assasins Creed, Sims og Battlefield til spil som Red Alert, Counter Strike 1.6 og Civilization. Om du har en ny eller en gammel spillekonsol er ikke nogen hindring, da vores sortiment indeholder spil til enhver.

Leder du ikke efter et spil til dig selv, men snarere noget til den yngre årgang, så eksisterer der et utal af udfordringer med læring til de små. Lige fra Dora Udforskeren og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Teenage Mutant Ninja Turtles og Lego Star Wars til de store.

Vi håber, at vores lidenskab har smittet dig bare lidt, og at du tit vil spille Tiny Troopers Xl (Code In A Box), når du er klar på underholdning i selskab med din Nintendo Switch. Rigtig god fornøjelse.

Siden 1999 har vi leveret spil, musik og film fra hele verden.

Dvdoo.dk er den ældste filmbutik online i Danmark, da vi har solgt spil, film og musik siden 1999. Sammenligner man os med de andre markeder, er vi endvidere også blandt landets ældste netshops. Vi startede op som en onlineshop udelukkende med salg af DVD film. Og som årene er gået, mens interessen for nye film og filmformater blot er vokset og vokset, blev vores store interesse for både spil og musik grundlagt. Så det var for os en selvfølge, at kunderne også skulle have muligheden for at anskaffe sig spil og CD'er hos dvdoo.dk.

Vi arbejder konstant på at give kunden den gode oplevelse. Og mange års indsigt har efterhånden givet os et nuanceret og farverigt billede af, hvad du som kunde ønsker, når du besøger os. Vi ønsker bl.a., at vores dybe interesse i spil-, musik- og filmuniverset skinner klart igennem, og præger alle, som besøger vores store verden af topunderholdning.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så finder du tit et svar i vores FAQ. Tag fat i vores kundeservice hvis du fortsat har andre spørgsmål - vi er klar til at hjælpe dig via e-mail eller per telefon. God fornøjelse med dit besøg i vores internetbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners