menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.285 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Tiny Troopers Xl - Kode I Boks - Nintendo Switch

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Tiny Troopers Xl - Kode I Boks

PlatformNintendo Switch
GenreActionArcade
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsDownload, Tiny Troopers Xl

Fakta om Tiny Troopers Xl - Kode I Boks

PlatformNintendo Switch
GenreActionArcade
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsDownload, Tiny Troopers Xl

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Passionen for spil er stor hos os. Vi er mere end glade for at kunne viderebringe denne passion til kunderne via vores store udvalg i spil. Grundet vores enorme udvalg og mange genrer indenfor spilverdenen, er vi sikre på, at du hos dvdoo kan finde lige nøjagtig det spil, du har i kikkerten.

Udvalget hos dvdoo er stort fra spritnye udgivelser af Skylanders, Sims og simulatorspil til spil som Age Of Empires, Civilization og Donkey Kong. En gammel spillekonsol er bestemt ikke en forhindring for at kunne spille, da vi kan fremskaffe spil til næsten alle og enhver.

Hvis du ikke søger et spil til dig selv, men mere til din dreng eller pige, så tilbyder vi også et stort antal udfordrende og lærerige spil til de mindste. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren til de allermindste og Teenage Mutant Ninja Turtles og Pokemon til de lidt ældre børn.

Vi bliver glade hvis vores lidenskab for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Tiny Troopers Xl - Kode I Boks vil give dig masser af fornøjelige spilletimer, når du er klar på underholdning i selskab med din Nintendo Switch. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Siden slutningen af 1990'erne har vi forhandlet film, musik og spil fra hele verden.

I Danmark har vi eksisteret siden 1999, og vi hører derfor til blandt landets ældste forhandlere af film online. Dvdoo.dk er endvidere en af de ældste netshops i landet på tværs af de øvrige markeder. I begyndelsen havde vi kun DVD film på hylderne i vores internetbutik. Og i årenes løb, mens der kom nye filmformater på markedet og vores passion for film blot blev ved med at vokse, blev vores store interesse for både musik og spil grundlagt. Det faldt os derfor naturligt, at kunderne også skulle bruge dvdoo.dk som fast forhandler af CD'er og spil.

At vi altid frembringer en optimal oplevelse for kunden, er helt essentielt for os. Det kendskab til branchen som vi har oparbejdet efter mere end 10 år giver os detaljeret og omfattende viden om, hvad man som kunde har af ønsker og forventninger til netop vores onlinebutik. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store interesse i universet af film, spil og musik klart skinner igennem, og ikke kan undgå at smitte af på dig, som besøgende i vores univers af kvalitetsunderholdning.

Skulle du have spørgsmål så har vi en FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Vores kundeservice står derudover altid til din rådighed til at svare på de spørgsmål du måtte have, og du kan tage fat i os enten via e-mail eller per telefon. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners