menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.339 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Pokemon Scarlet - Uk, Se, Dk, Fi - Nintendo Switch

Se alt i Pokemon

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Pokemon Scarlet (Uk, Se, Dk, Fi)

SeriePokemon
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreEventyr
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsPokemon Scarlet (Uk, Se, Dk, Fi)

Fakta om Pokemon Scarlet (Uk, Se, Dk, Fi)

SeriePokemon
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreEventyr
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsPokemon Scarlet (Uk, Se, Dk, Fi)

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Passionen for spil er meget høj hos os. Vi er mere end glade for at kunne videregive denne lidenskab til hver enkelt kunde via vores store udvalg indenfor kategorien spil. Spiluniverset rummer mange forskellige genrer og kombineret med vores brede udvalg, så er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du gerne vil have.

Udvalget hos dvdoo er bredt fra de seneste versioner af Simulatorspil, GTA og Fifa til spil som Age Of Empires, Donkey Kong og Tekken. Om du har en ny eller gammel spillekonsol er heller ikke nogen hindring, for vi har spil til enhver.

Er det en gaveidé, du er på udkig efter, frem for noget til dig selv, men derimod til den yngre årgang, så kan du nemt finde spil, som udfordrer dine børn og som giver dem læring. Lige fra Smølferne og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Disney Infinity og Pokemon til de store.

Vi håber, at vores store lidenskab for spil har en indvirkning på dig, og at du bliver rigtig glad for Pokemon Scarlet (Uk, Se, Dk, Fi), når det bliver sat på Nintendo Switch. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

En verden fyldt med spil, film og musik siden 1999.

Dvdoo.dk blev startet i 1999, og er Danmarks ældste forhandler af film online. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste webshops i Danmark på tværs af alle de øvrige markeder. Det var som online DVD butik, vi startede op. Og som årene er gået, mens vores passion for nye film og nye tekniske formater bare voksede sig større og større, fik vi også smag for både musik- og spiluniverset. Så der gik ikke lang tid før vi også havde spil og musik CD'er i vores sortiment.

Vi har konstant fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og det branchekendskab, som vi over tid har opbygget, har givet os et komplet billede af, hvilke forventninger vores kunder har, når de besøger vores netshop. Vi ønsker bl.a., at vores dybe kærlighed for film-, spil- og musikuniverset skinner igennem, og smitter positivt af på samtlige, der besøger vores verden af underholdning.

Du finder ofte svar i vores FAQ, såfremt du måtte ligge inde med spørgsmål. Er du stadig i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice som er parat til at assistere dig per telefon eller via e-mail. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Webshoppen lukker
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners