menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.202 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Pj Masks: Heroes Of The Night - Nintendo Switch

Se alt i Pyjamasheltene

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Pj Masks: Heroes Of The Night

SeriePyjamasheltene
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventurePlatform
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk, Dansk
TagsPj Masks: Heroes Of The Night

Fakta om Pj Masks: Heroes Of The Night

SeriePyjamasheltene
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventurePlatform
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk, Dansk
TagsPj Masks: Heroes Of The Night

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om spil.

Hos dvdoo er vi meget interesserede i spil. Vi er mere end glade, når vi kan viderebringe lidenskaben for spil til hver enkelt kunde på grund af det kæmpe udvalg af spil. Takket være det kæmpe udvalg og adskillige spilgenrer, er vi sikre på, at vi har lige præcist det spil, du gerne vil have.

Sortimentet vi kan fremvise, er meget bredt fra de nyeste udgaver af Simulatorspil, Fifa og Assasins Creed til udødelige klassikere som Civilization, Tekken og Red Alert. En ældre spillekonsol er ikke en hindring for at kunne spille, for dvdoo.dk kan skaffe spil til enhver.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du søger, men derimod til dit barn, så kan du også finde masser af gode og lærerige spil til de mindste på hylderne. Lige fra Pixeline og Ni Hao Kai-Lan som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Disney Infinity til de store.

Vi bliver glade hvis vores store spilinteresse indvirker bare lidt på dig, og at du ofte vil spille Pj Masks: Heroes Of The Night, når du er klar på underholdning i selskab med din Nintendo Switch. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

En verden fyldt med spil, film og musik siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk blev startet i 1999, og er Danmarks ældste filmbutik online. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste webshops i landet på tværs af alle de øvrige markeder. Til at begynde med havde vi kun DVD film på hylderne i vores webbutik. Og som årene er gået, mens der kom nye filmformater på markedet og vores begejstring for film blot blev ved med at vokse, startede vores kærlighed for musikken og spiluniverset. Så der gik ikke lang tid før vi også havde spil og musik CD'er i vores sortiment.

Vi bestræber os hele tiden på at give kunden den gode oplevelse. Det branchekendskab som vi har oparbejdet efter mere end 10 år giver os omfattende og detaljeret viden om, hvad du som kunde har af ønsker, når du kommer forbi vores netshop. For os er det vigtigt, at vores dybe interesse i musik-, film- og spiluniverset tydeligt skinner igennem, og ikke kan undgå at smitte af på dig, når du besøger vores verden af underholdning.

Spørgsmål til film, musik eller spil kan du ofte finde gode svar på i vores store FAQ. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, som altid hjælper med et smil. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners