menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.854 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Lego Worlds - Nintendo Switch

Se alt i Lego Lego Worlds

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Lego Worlds

SerieLego Lego Worlds
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreDiverse
TagsLego, Lego Worlds, Lego Worlds Nintendo Switch, Lego Worlds

Fakta om Lego Worlds

SerieLego Lego Worlds
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreDiverse
TagsLego, Lego Worlds, Lego Worlds Nintendo Switch, Lego Worlds

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi elsker at spille.

Hos dvdoo har vi en stor passion for spil. Vi er mere end glade for at kunne bringe denne lidenskab videre til hver enkelt kunde via det store udvalg vi har i spil-kategorien. Med det store udvalg i spil community’et og de mange genrer in mente, er vi sikre på, at du hos dvdoo vil kunne få nøjagtig det spil, du leder efter.

Udvalget vi kan tilbyde, er meget bredt fra spritnye udgivelser af Simulatorspil, Assasins Creed og Fifa til skudsikre klassikere som Counter Strike 1.6, Red Alert og Mario Kart. Det er bestemt ikke nogen hindring selvom du har en ældre konsol, da vi kan fremskaffe spil til alle.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du leder efter, men i stedet til børn, så kan du nemt finde spil, som udfordrer dine børn og fodrer dem med læring. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Pokemon og Lego Star Wars til de lidt større børn.

Vi bliver glade hvis vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at Lego Worlds vil skabe glæde hver gang, du er klar på underholdning i selskab med din Nintendo Switch. Vi håber dit nye spil bliver en klassiker i din samling.

Siden slutningen af 1990'erne har vi været leverandør af spil, musik og film fra hele verden.

Vi blev etableret i 1999, og derfor er vi i dag den ældste filmbutik online. På tværs af de øvrige markeder er vi derudover en af landets ældste webbutikker. Da vi startede op, var det som en online DVD butik. Og som tiden er gået, mens vores interesse for nye filmformater og film blot er blevet ved at vokse, startede vores kærlighed for musikken og spiluniverset. Derfor var der ingen tvivl om, at både spil og CD'er skulle være i dvdoo.dk's udvalg.

Vi arbejder konstant på at skabe den gode kundeoplevelse. Og de mange års erfaring med salg af spil, musik og film online har givet os stor viden om, hvad kunder har af ønsker og forventninger til netop vores internetbutik. Vi ønsker blandt andet, at vores store kærlighed for spil, musik og film er helt tydelig, og smitter positivt af på alle, der besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Ligger du inde med et eller flere spørgsmål så har vi en god FAQ sektion, hvor du ofte kan finde svar. Alternativt kan du også ringe eller skrive en e-mail til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have brug for assistance. Rigtig god fornøjelse med dit besøg i vores onlineshop.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners