menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise - Nintendo Switch

Se alt i Fitness Boxing

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

SerieFitness Boxing
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSportDanse
ProducentNintendo
TagsFitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Fakta om Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

SerieFitness Boxing
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSportDanse
ProducentNintendo
TagsFitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af alle former for spil.

Passionen for spil er enorm hos os. En lidenskab vi er begejstrede for at kunne viderebringe til kunderne via vores store udvalg af spil. Spiluniverset byder på mange forskellige genrer og kombineret med vores store udvalg, så er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du lige står og mangler.

Vi favner bredt, når det drejer sig om sortimentet fra de seneste varianter af Assasins Creed, Fifa og Skylanders til klassiske spil som Counter Strike 1.6, Age Of Empires og Donkey Kong. Om du har en gammel eller en ny spillekonsol er ikke en hindring, da vores udvalg har spil til stort set alle.

Er det en god gave, du er på jagt efter, frem for noget til dig selv, men snarere noget til dit barn, så tilbyder vi også et stort antal udfordrende og lærerige spil til de små. Lige fra Smølferne og Dora Udforskeren til familiens yngste medlemmer og Lego Star Wars og Super Mario til de lidt større børn.

Det er vores håb, at vores lidenskab for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at du får stor fornøjelse ud af Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, når du sætter det på Nintendo Switch. Rigtig god fornøjelse.

Siden 1999 har vi forhandlet spil, musik og film fra hele verden.

Vi har solgt spil, musik og film siden vi blev etableret i 1999, og derfor er vi i dag den ældste forhandler indenfor vores branche i Danmark. Faktisk er vi også en af landets ældste webbutikker på tværs af alle markeder. Da dvdoo.dk blev etableret var det som en online DVD butik. Og som tiden er gået, mens flere filmformater kom frem og vores lidenskab for film bare fortsatte med at vokse, blev en tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset grundlagt. Derfor var det indlysende, at spil og CD'er blev en naturlig del af vores udvalg.

Det er vigtigt for os, at vi altid har fokus på, og får skabt, den gode kundeoplevelse. Og branchekendskabet, som vi i årenes løb har opbygget, har givet os et komplet billede af, hvilke ønsker kunderne har, når de leder efter film, spil eller musik hos os. Vi ønsker bl.a., at vores store interesse i musik, spil og film er helt tydelig, og smitter af på alle, som besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Vi har en omfattende FAQ hvor du som regel kan finde svar på spørgsmål du måtte have til spil, musik eller film. Tag fat i vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at hjælpe dig via e-mail eller per telefon. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

27.244 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners