menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.468 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

Coffee Crisis - Nintendo Switch

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Coffee Crisis

PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionArcade
TagsCoffee Crisis

Fakta om Coffee Crisis

PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionArcade
TagsCoffee Crisis

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om alle former for spil.

Hos dvdoo har vi en enorm interesse for spil. Det er en lidenskab, som vi er glade for at kunne videregive til vores kunder på grund af det brede udvalg i spilsektionen. Spiluniverset rummer mange genrer og kombineret med vores brede udvalg, så er vi sikre på, at du hos os vil kunne få præcist det spil, du lige står og mangler.

Vores udvalg er meget bredt fra de nyeste varianter af GTA, Skylanders og Sims til spil som Red Alert, Tekken og Donkey Kong. En ældre konsol er bestemt ikke en forhindring for at kunne spille, da vores sortiment dækker snart sagt alle konsoller.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du er på jagt efter, men i stedet til dit barn, så kan du sagtens finde spil, som udfordrer de mindste og som giver dem leg og læring. Lige fra Smølferne og Dora Udforskeren til de allermindste og Lego Star Wars og Disney Infinity til de lidt større.

Vi håber, at vores passion for spil sætter sig på dig, og at Coffee Crisis vil give dig masser af gode spilletimer, når du er klar på underholdning i selskab med din Nintendo Switch. God fornøjelse.

Musik, film og spil fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk er landets ældste forhandler af film på internettet, da vi har solgt musik, film og spil siden 1999. Vi er faktisk også en af landets ældste webshops når man ser på tværs af de øvrige markeder. Det var som DVD onlinebutik, vi startede op. Og som årene gik, mens vores interesse for nye film blot er vokset og vokset, blev en tilsvarende kærlighed for spiluniverset og musikken grundlagt. Det faldt os derfor naturligt, at vores kunder også skulle få dvdoo.dk som fast forhandler af spil og CD'er.

Vi har konstant fokus på at skabe den gode kundeoplevelse. Og med tiden har de mange års kendskab til denne branche givet os et deltaljeret og farverigt billede af, hvad du som kunde har af ønsker, når du kommer forbi vores onlineshop. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe kærlighed for musik-, film- og spiluniverset skinner klart igennem, og smitter af på samtlige, der kommer forbi vores univers af kvalitetsunderholdning.

Find svaret på dine spørgsmål til vores udvalg af musik, film eller spil i vores store FAQ. Kontakt vores kundeservice hvis du fortsat måtte have andre spørgsmål - vi er klar til at assistere dig per telefon eller via e-mail. God fornøjelse med besøget i vores webshop.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners