menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.211 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Advent Calendar - Nintendo Switch

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Advent Calendar

PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenrePuzzleCasual
TagsAdvent Calendar

Fakta om Advent Calendar

PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenrePuzzleCasual
TagsAdvent Calendar

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om alle typer spil.

Hos os er interessen for spil enorm. Vi er rigtig glade, når vi kan give interessen for spil videre til hver enkelt kunde via vores store udvalg af spil. Spilverdenen rummer mange forskellige genrer og kombineret med vores store udvalg, så er det vores klare overbevisning, at du vil finde netop det spil, du gerne vil have.

Sortimentet vi kan fremvise, er meget bredt fra de seneste varianter af Sims, Battlefield og simulatorspil til spil som Donkey Kong, Civilization og Counter Strike 1.6. Har din spillekonsol et par år på bagen, så behøver du ikke fortvivle, da vi stort set har spil til enhver.

Hvis spillet som du leder efter ikke er til dig, men i stedet til din pige eller dreng, så har dvdoo også masser til de mindste i form af motiverende og lærerige spil. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Disney Infinity til de lidt ældre børn.

Vi håber vores passion for spil smitter bare lidt af på dig, og at Advent Calendar skaber glæde hver gang, du sætter det på Nintendo Switch. God fornøjelse.

Siden 1999 har vi været leverandør af spil, musik og film fra hele verden.

Vi er Danmarks ældste filmbutik online, da vi blev etableret helt tilbage i 1999. Dvdoo.dk er derudover en af de ældste netbutikker i Danmark på tværs af de øvrige markeder. I begyndelsen havde vi kun DVD film på hylderne i vores webshop. Og i årenes løb, mens vores begejstring for nye tekniske formater og nye film bare udviklede sig mere og mere, blev en tilsvarende interesse for musikken og spiluniverset grundlagt. Så at både spil og CD'er blev en fast del af sortimentet hos dvdoo.dk, var for os helt naturligt.

At skabe den gode kundeoplevelse, er noget vi altid bestræber os på. Og vores mange års branchekendskab med online salg af spil, film og musik har i årenes løb givet os stor viden om, hvilke ønsker kunderne har, når de besøger vores webshop. Vi ønsker blandt andet, at vores store interesse i musik, spil og film er helt tydelig, og at det smitter af på dig, når du besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Spørgsmål til film, spil eller musik kan du som regel finde svar på i vores omfattende FAQ. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, der altid hjælper dig med et smil. God fornøjelse med dit besøg på dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners